Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Cansu Kızılkaya

Bir de bayıl istersen Feriha!

Teşbihte hata olmaz… Aklıma direkt hafızalara kazınan, “Bir de bayıl istersen Feriha” repliği geldi bu görüntüleri izleyince.

Kocaeli olarak bugün ülke gündeminde kendimize oldukça geniş yer bulduk. Türkiye AK Partili meclis üyesi İbrahim Efe’nin kendini yere atarak yuvarlanmasını konuşuyor.

Sosyal medyada Efe için ‘Uçan Sabri, taklacı, oscarlık performans’ yorumları aldı başını gidiyor.

Ülke gündemine oturan bu olay bugün sabah saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Fen İşleri ekipleri ile İzmit Belediye ekipleri arasında yaşanan arbede sonrası yaşandı.

İki belediye işçilerinin kavgasını konuşmamız gerekirken, bizler İbrahim Efe’nin yerde yuvarlanışını konuşuyoruz. Kim haklı kim haksız tartışılmıyor bile…

Kimin haklı kimin haksız olduğu neden tartışırsın? Tavşantepe’nin eski muhtarı AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe olayı öyle bir yere getirdi ki…

Yaşanan olayda İbrahim Efe ile İzmit Belediyesi personellerinden Necati Erdoğan arasında yaşanan sözlü bir tartışmada koskoca Efe bir dokunuş ile kendini yerlere atıyor, yuvarlandıkça yuvarlanıyor.

İbrahim Efe yuvarlandıkça ben utandım. Yuvarlanan Efe, Erdoğan’ın ayağına çelme takarak onu da düşürüyor. Ardından ayağa kalkan Efe kendini İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in önüne atıyor.

Ayağa kalkan İbrahim Efe üstün oyunculuk (!) performansı ile ‘Polis, imdat’ diye bağırıyor… Bu utanç verici görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Yani şehir olarak yine rezil olduk. Tozlu yolda yuvarlanan Efe, kendisini ülkenin diline düşürdü. Bana göre İbrahim Efe’nin bu hareketi partisine de zarar verdi.

İlimizdeki AK Partili yöneticilerin bu rezilliğin üstünü kapatmadan bir şeyler yapması gerekiyor.

Görüntüler olmasa böyle bir olaya zor inanırdım. Ama videolarda her şey ortada. İbrahim Efe ‘bir de bayılsaydı’ şehir olarak dünya gündemini zorlardık.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER