Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Tuğba BIÇAKLIOĞLU

2024 kova yeni ayı

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Etkilerini 3-4 Şubat itibariye almaya başlayacağımız, 20 sine kadar sürecek olan yeniayla, sosyal çevreniz, kariyer getirilerinizle ilgili yeni gündemler olabilir. Yeni gruplar, yeni sosyal çevre içerisine girebilir, topluluk, dernek, vakıf gibi yerlere üye olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın bazılarıyla yollarınızı ayırmak isteyebilir, görüşmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmeye başlayabilirsiniz. Sosyal medya, e ticaret, grup ve toplulukları ilgilendiren yeni bir iş, girişim ve proje konusunda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyere bağlı ekstra gelirlerinizde artışlar olabilir, miras, nafaka tazminat konularında beklediğiniz para gelebilir. Gelirlerinizin ve harcamalarınızın arttığı bir süreç. Bu süreçte bazıları geçmişteki ilişkilerini şifalandırırken bazıları da sosyal çevreleri aracılığıyla yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

3 Şubat ve 20 Şubat arasında etkilerini alacağımız yeni ay, kariyer, toplum önü statünüz alanınızda gerçekleşiyor. Bu alanlarda şans ve fırsatlarla karşılaşarak yeni bir iş, ya da mevcut iş yerinde terfi konularından söz edebiliriz, buna bağlı olarak temponuzun ve kariyer getirilerinizin arttığı bir süreç olabilir. Kariyerinizde yeni sistemler, yeni projeler sürecinde bazı krizler ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazıları evlilik kararı alırken, bazıları da boşanma kararı alabilirler. Yurtdışı bağlantılı konular, pasaport, vize, eğitim seyahat, hukuksal konularda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, bu alanlarda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Aile üyelerinizin sağlık konuları, ameliyat ve operasyonları, yeni tedavileri söz konusu olabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

9. Evinizde gerçekleşecek yeniayla birlikte 3-20 Şubat tarihleri arasında yurtdışı, dış ticaret, eğitim, hukuksal konular, lojistik, e ticaret, sosyal medya konularında yeni birtakım fırsatlarla karşılaşabilir, başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazıları hobileri doğrultusunda yeni bir eğitime başlayabilir, dondurduğu eğitimini tamamlamak isteyebilir. Bu süreçte bir sağlık problemi kaynaklı ya da estetik kaynaklı ameliyat, operasyon gündemleriniz olabilir. Bu yeni ayla yaşam alanınızı değiştirmek için fırsatlarla karşılaşabilir, yurtdışı, şehir değişimi kararı alabilirsiniz. Bazıları İçin bu süreçte hukuksal bir mücadele başlayabilir. Seyahat gündemlerinizin yoğunlaştığı bir dönem olacak. Özellikle 12-16 Şubat tarihlerinde trafikte yaşanacak sorunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim, bazıları bu süreçte uzak akrabalar, eşin ailesi kaynaklı birtakım krizler yaşayabilirler. Sosyal mecralarda kendinizi göstermek isteyebilir, bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar Uzaklardan, sosyal medyadan, bir eğitim, seyahat vesilesiyle biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Bu yeni ayla birlikte borç, kredi, miras, nafaka, tazminat eş geliri ve ek gelirler konularında yenilikler ya da başlangıçlar yaşayacaksınız. Bazıları İçin prim gelirleriyle ilgili yenilikler olabilir, ekstra gelirler oluşturabilirsiniz. Eşinizin geliri konusunda yenilikler söz konusu olabilir. Almanız gereken bir nafaka tazminat bağlanabilir. Özellikle 12-16 Şubat tarihleri arasında krizlere, kaza ve yaralanmalara açıksınız dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sağlık problemleri sebebiyle ameliyat gündemleriniz olabilir. Bazıları bu tarihte ödemesi gereken bir kredisi, bir borç sebebiyle ciddi krizler yaşayabilir, tekrar kredi çekmek isteyebilir ya da kredisini yapılandırmak isteyebilirler. 18 Şubat itibariyle yurtdışı, vize, pasaport, eğitim, seyahatler, hukuksal konularla ilgili gündemlerinizin yoğunlaşacağı bir aylık sürece giriyorsunuz. Ortaklı ticari başlangıçlar yapabilir, sonlanan bir ortaklıktan hakkınızı alıp ayrılabilirsiniz. Ailenizle bağlantılı uzun zamandır çözülmeyen bir miras konusu çözülebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Yeniayla yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsiniz. Bazıları ilişkilerinde evlilik kararı alabilirler. İlişkisinde sorun yaşayanların da çözüm yolları arayacağı, net olmayan belirsiz durumları netleştirmek, istediği bir süreç olacaktır. Bazı aslanlar için yeni anlaşma sözleşmelere imza atması, sözleşmelerini yenilemeleri söz konusu olabilir. Ortaklı ticari faaliyetler için harekete geçebilirsiniz. Ortaklı girişimlerinde problemleri olanlar yollarını ayırabilirler. 12-14 Şubat arası ilişkiler, ortaklıklar konusunda büyük krizler tartışma ve problemler yaşanabilir. Açık düşmanlarınızla tartışmalara rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz. Ortaklı girişimler sebebiyle hukuksal krizler yaşanabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

3-20 Şubat tarihleri arasında etkilerini alacağımız yeni ay çalışma alanınızı ve sağlık alanınızı temsil eden evlerde gerçekleşiyor. Çalışma ortamınızda sistemsel değişimler, yenilikler olabilir, göreviniz, çalışma ortamınız değişebilir. Çalışmayan Başaklar yeni bir işe başlayabilirler. Çalışanlar için terfi söz konusu olabilir. Bazı başaklar işten ayrılabilirler. Bu süreçte bir sağlık probleminiz kaynaklı yeni bir tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edebilir, yeni bir beslenme düzeni diyet sürecine başlayabilirsiniz. Bazı Başaklar evcil dost sahiplenebilir, evcil dostlarınızın tedavileriyle ilgilenebilirsiniz. Özellikle 12/16 Şubat arası iş ortamında krizlere, tartışmalara, iş kazalarına dikkat etmeniz gereken bir süreç, bir sağlık problemiyle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Yeniay, aşk, hobiler, çocuklar, spekülatif yatırımlar alanınızda gerçekleşecek dolayısıyla bu konular gündeminize gelecektir. Eğlenceye, spor aktivitelerine, hobilerinize zaman ayıracağınız bir süreç olabilir, spora başlayabilir, bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen boğaların desteklendiği bu süreçte, çocukları olanlar onlar İçin yeni bir kurs ya da aktivite planlayabilirler. Bekar olanların hayatlarına geçmişten bir aşk gelebilir, yeni bir flörte, heyecana kapılanlar olabilir. 12/16 Şubat geçmişten bir ilişkiniz dönebilir, ilişkisi olanlar, bazı sırların ortaya çıkması sebebiyle krizler ve problemler kaynaklı ayrılıklar yaşayabilirler. Bazıları bu süreçte ailesiyle problemler yaşayabilir, aile üyelerinin sağlık, ameliyat operasyon gündemleriyle ilgilenebilirler. Bu süreçte spor sakatlanmalarına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Çocuklarla ilgili ameliyat, operasyon gündemleri olabileceği gibi çocuk sahibi olmak İçin tedavi olabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Bu yeni ay ev konularında yenilik ve aile olmak konularında başlangıçlar vadediyor. Yerleşim yerinizi değiştirmek isteyebilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Taşınmak, ev içinde yenilikler yapmak isteyebilir tadilat, tamirat işleriniz olabilir. Ev içindeki teknolojik, elektronik cihazlarınızı yenileyebilirsiniz. Bazılarınızın evlilik kararı aldığı bir zaman olabilir. 12-16 Şubat Aile içinde birtakım krizler ve problemler yaşanabilir, aile üyelerinin sağlık problemleri, ameliyat operasyon gündemleri olabilir. Ev kazalarına, evle ilgili problemlere de açık olduğunuz bir süreç. 19 Şubat itibariyle aşk, ilişkiler, eğlenceli organizasyonlar bir ay boyunca önemli olacak. İlişkisi olmayanlar romantik bir aşka yelken açabilirler.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Yeni ay her şeyden önce kararlarınız ve bakış açınız konusunda yenilikler getirecektir. Ticari bir girişim yapmak İçin fırsatlarla karşılaşabilir, dijital platformlardan tanıtım ve reklamlar yapabilirsiniz. Bu süreçte araç alım satımı yapabilir, teknolojik iletişim araçlarınızı yenileyebilirsiniz. Bazıları kardeşlerinin ve yakın çevrelerinin yeni başlangıçlarına şahit olabilirler. Aksayan seyahat gündemlerinizi yeniden planlayabilir, seyahat edebilirsiniz. Bir eğitiminiz tamamlanabilir, yarım bıraktığınız bir eğitime tekrar başlamak isteyebilirsiniz. 12-16 Şubat arası kardeşleriniz yakın çevrenizle bazı kriz ve problemler yaşayabilirsiniz, onların birtakım sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz bu süreçte özellikle trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ederim

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Maddi kaynaklar ve varlıklar alanınızda gerçekleşen yeni ayla, yeni bir girişim, yeni gelir kaynakları oluşturma konusunda adımlar atabilirsiniz. Kariyerinizde terfi ya da yeni bir iş sebebiyle gelir durumunuzda artışlar olabilir. Gelir gider dengesini kuracağınız, yapacağınız yatırımla harcamalarının da arttığı bu süreçte fizibilitenizi iyi yapmanızı öneririm. Çocuklar ve eğlence tatil hobiler kaynaklı harcamalar artabilir. 12-16 Şubat maddi konular, gayrimenkul alım satım konularında krizler yaşanabilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

10 Şubat’ta gerçekleşecek ve etkilerini dört beş gün öncesi, on gün sonrası alacağınız yeniayla, dış görünüşünüz, imajınız konusunda radikal yenilikler yapmak isteyebilirsiniz, istekleriniz odaklı daha özgür bir şekilde ilerlemek istediğiniz bu süreçte hayatınıza dair birçok alanda yenilikler yapabilirsiniz. Spora diyete başlayabilirsiniz. Bu süreçte bekar olanların karşısına yeni bir ilişki fırsatı çıkabilir. Ticari faaliyetler, yaşam alanınız konusunda yeni imkanlar, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle 12-16 Şubat tarihleri kaza ve yaralanmalara açıksınız. Bu tarihlerde ilişkilerinizde iletişimsel krizler ve problemler yaşanabilir.

BALIKVE YÜKSELEN BALIKLAR

Yeniay kontrol dışı alan dediğimiz 12.Evinizde gerçekleşecek. Bir sağlık sorunu ya da yakınlarınız İçin hastane gündemleriniz olabilir, kimileri için yurtdışı seyahati tatil fırsatları gelişebilir. Bilinç altı kaygı ve korkularınız tetiklenebilir, tedavi ve terapiye başlamak isteyebilirsiniz, yalnız kalmak, izole olmak isteyebilirsiniz. Ayrıca arka planda bazı kararlar alıp, hazırlık sürecinde olabilirsiniz. bu süreçte bazı gizli kalmış konu ve sırları öğrenebilirsiniz. Ayın 12 ve 16 sı arasında içsel öfke krizleri, ruhsal depresif durumlar yaşanabilir, ameliyat operasyon gündemleriniz olabilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER