Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Tuğba BIÇAKLIOĞLU

2024 Şubat ayı burç yorumları

Şubat ayı yeniliklere değişimlere açık enerjilerin olduğu daha çok sosyalleştiğimiz toplum yararına hareketlerde bulunduğumuz bir ay olabilir. Kalabalıklar içerisinde yerimizi alabiliriz. İsyan enerjisinin de yoğun olduğu bir ay.
Ayın içinde önemli geçiş ve hareketleri yorumlamak gerekirse 2 şubatta Merkür Neptün olumlu etkileşimi bir gün öncesi ve sonrası da dahil olmak üzere sezgilerimizin yoğunlaştığı, hayal gücümüzün geliştiği, artistik ve sanatsal yaratıcılık gerektiren işlerin parladığı ve kullanılabileceği bir süreç olacaktır. Hayallerimizi dile dökebilir, bu yönde kararlar alabiliriz. Ayrıca romantik sözler duyabilir, teklifler alabiliriz
5 Şubat’ta Merkür kova burcuna geçiyor, zihinsel faaliyetlerimizi düşünce ve kararlarımızı temsil eden Merkür’ün kova geçişi daha empatik olmamızı, radikal sıra dışı fikirler üretmeyi, toplumsal konular üzerinde yoğunlaşmayı, bilim, teknik konularına yönelmeyi, sosyalleşmeyi gruplar içerisinde aktif olmayı temsil eder. Reform niteliğinde kararlar alabilir, zaman zaman isyan ettiğiniz noktaya da gelebilirsiniz. Kararlarımızda sabit ve inatçı olabiliriz. Bu dönemde bilim teknik dijital mecralar icatlar buluşlar uzay isyanlar bu konularda haberler duyabiliriz.
Aynı gün Venüs-şiron karesi ilişkiler, ortaklıklar, parasal konularla ilgili krizler söz konusu olabilir. Kalp kırıklıkları, sevilmediğini hissetmek gibi ruh hallerinde olabiliriz. Harcamalarımız artabilir, estetik güzellik bakım alışveriş gündemlerinizi artı eksi bir gün öncesine de getirmemenizi tavsiye ederim zaten ayın yedisinde Venüs’ün ay düğümleriyle sert kontakları var, aynı zamanda Uranüs le de olumlu açısı ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar da kadersel karşılaşmalar, kadersel ayrılıklar olabilir, ayrı olan çiftlerin barışması, ilişkinin ciddiyete taşınması gibi durumlar verebilir kişisel olarak haritamıza etkileşimleri doğrultusunda gündemlerimiz olacak. Finansal konularla ilgili iniş çıkışlı durumlar olabilir. Hem ilişkiler hem maddi anlamda Sürpriz gelişmeler, beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir
8 Şubat günü hayalini idealini kurduğumuz konularda harekete geçebilir, isteklerimizi hayallerimizi gerçekleştirebiliriz. Akşam saatleri güneş Uranüs olumsuz, beklenmedik olumsuz durumlara açık, ayrıca bu gökyüzü etkisi güneş Uranüs karesi depremler, toprak kaymaları, beklenmedik hava olayları, uçak kazaları verebilir.
10 Şubat iletişim sıkıntıları, spekülasyonlar, yalan haberler, yalanların ortaya çıkması, yanlış anlaşılmalar, sosyal mecralarla ilgili olaylar, zincirleme trafik kazaları, ulaşım alanlarıyla ilgili problemler yaşanabilir. Yer sarsıntıları doğa olayları orta ölçekli olabilir.
13 Şubat Mars kova burcunda, eylemlerimizi savaşımızı, mücadelemizi anlatan Mars, özgür ve asi ruhlu kova burcunda olacak.  Bu süreçte bir olay karşısında vereceğimiz tepkiler alışılmışın dışında, tutarsız ya da dengesiz olabilir. Beklenmedik ani reaksiyonlarda bulunmamız da söz konusu olabilir. Özgürlük adına savaşabilir, isyan etme eğiliminde olabiliriz. Mars Kova burcundayken isyankar, yenilikçi, devrimci ve özgürlükçü eylemler artacaktır.
Mühendislik, uzay ve teknoloji konularında yaratıcı projeler ortaya çıkarken, ekip çalışmaları ile hareket etmek, hümanist bir tavırla kendi özgürlüğünü koruma çabası baskın gelecektir.
14 Şubat artı eksi iki gün öncesi sonrası etkili Mars Plüton kavuşumu kova burcunda olacak Mars savaş, mücadele, Plüton kitleler, yıkım ve dönüşüm, güç demektir bu iki gezegen kavuşumu köklü değişimler için mücadele, savaş, büyük kazalar, patlamalar verebilir. Sabit burçta olması sebebiyle deprem, doğa olayları, hava elementinde olması sebebiyle hortum, kasırga, hava olayları, kova burcunda olması sebebiyle de seks skandalları, tecavüzler, bulaşıcı hastalıklar, ateşle ilgili kazalar, patlamalar, asker ve polis gücüyle ilgili olaylar verebilir. Nükleer saldırıları ve küresel terör konularını gündemimize getirebilir. Teknolojik savaşlar, krizler, Siber güç siber saldırılar olabilir. Maden kazaları gibi olumsuz haberler duyabiliriz
16 Şubat Venüs kova burcuna geçiyor. İlişkilerde duygusallıktan ziyade aklın ve mantığın yolunu seçmek isteyebiliriz. Daha özgür ilişkiler içinde olmak isteyebilir, sıra dışı kişilere, entelektüel, zeki kişilere çekilebiliriz. Flörtlerimizi arkadaş gibi olacağımız kişilerden ya da arkadaşlarımız arasından seçebiliriz. Kova burcu, teknolojiyi temsil eder sosyal mecralardan da aşkı bulabiliriz. Daha çok sosyalleştiğimiz, arkadaşlarımıza vakit ayırdığımız bir süreç olabilir. Giyim kuşam tarzımız her zamankinden farklı ve sıradışı olabilir. Paramızı teknolojik ürünlere yaptırabiliriz. Bu dönemde Özellikle 17 şubatta bir gün öncesi ve sonrası dijital para değerini bulabilir, dijital paraları bolca konuşabilir, yeni dijital paraların isimlerini duyabiliriz.
19 Şubat Güneş Balık burcuna geçiyor. Bu geçişle daha hassas ve sezgisel bir dönem başlamış olur. Duyguları oldukça yoğun yaşadığımız empati duygumuzun yükseldiği dönemlerdir. Merhamet duymak, başka insanlara yardım etmek isteriz. Sezgilerimizin yükseldiği, mistik ve ruhani konulara yöneldiğimiz daha çok içe döndüğümüz, sanatın resim müzik gibi her alanıyla ilgilendiğimiz süreçlerdir.
23 Şubat Merkür Balık geçişiyle sezgiselliğimizin arttığı, duygusal kararlar aldıran bir süreç olabilir. Zihinsel olarak yorgun olabilir, dalgınlıklar sebebiyle odaklanma problemleri yaşayabiliriz.
27 Şubat Mars, jüpiter olumsuz açıda öfkeyi abartabilir, kaza ve yaralanmalara açık olabiliriz. Eylem ve girişimlerimizde hukuksal sorunlar, şanssızlıklar olabilir. Hava yolları sorunları hava olayları yaşanabilir. Deniz, uçak kazası haberleri duyabiliriz.
28 Şubat Merkür, Güneş, Satürn Balık burcunda kavuşumda, duygusal kararlarımızın sorumluluklarını almak isteyebilir, duygusal olarak kısıtlanmış kendimizi ifade edemediğimiz olaylar yaşayabiliriz. Dünya genelinde ibadet yerleri, denizler, alkol, ilaçlar, bağımlılık yapan maddeler konusunda düzenlemeler, kısıtlamalar olabilir.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR:

Şubat ayının ilk haftaları da kariyer konularında mücadele ve kararsızlıklar devam ediyor. Diğer yandan biraz daha sosyalleştiğiniz arkadaşlarınıza zaman ayırdığınız bir süreç, güçlü sosyal çevreler içerisine girebilir, arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Kendinizi yeni bir proje içinde göstermek isteyebilir, grup, dernek ve vakıf, kulüplere üye olabilirsiniz. Önemli organizasyonlara katılabilirsiniz. Özellikle 12-16 Şubat tarihlerinde gruplar içerisinde ya da arkadaş çevrenizden bazılarının manipülasyonuna uğrayabilir, rekabet savaş enerjisi içerisine çekilebilirsiniz. Fiziksel olarak kaza ve yaralanmalara dikkat etmenizi tavsiye ederim. Kariyer bağlantılı gelirlerinizin arttığı bir süreç, harcamalar konusunda dikkatli olmalısınız abartılı harcamalar yapabilirsiniz. Ay ortasında arkadaş ve sosyal çevrenizden tanıdığınız birini hayatınıza almak isteyebilir, birlikte sosyalleşebilirsiniz. Ayın son on günü biraz daha içinize döndüğünüz, bazı projelerinizin hazırlık süreci içerisinde olduğunuz kendinizi izole ettiğiniz bir süreç olabilir. Ayın son çeyreğinde çalışma ortamı ve çalışma hayatınızla ilgili bazı problemler yaşanabilir. Arkanızdan dönen oyunları öğrendiğiniz, bazı sırların ortaya döküldüğü bir zaman. Diyete spora başlayabilir, bir sağlık probleminizle ilgili tedaviye başlayabilirsiniz. Evcil dostlarınızla ilgili gündemler olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR :

Şubat ayının ilk haftaları eğitim, seyahat, hukuksal konular, yurtdışı bağlantılı konular, pasaport vize işlemleri sosyal medya alanında yapılanma konularınız devam ediyor. Kariyerinizde büyük ve köklü değişim süreci, mesleğinizi bambaşka bir alana kaydırmak, yeni kariyer hedeflerinizi hayata geçirmek istediğiniz bir süreç olabilir. Şubatın ilk haftası kariyerde yeni bir iş terfi, yeni projeler söz konusu olabilir. Şubat ortası itibariyle kariyerinizde mücadele verdiğiniz bir süreç, manipülasyon ve zorluklarla uğraşabilirsiniz. Bazıları İçin aile üyelerinin sağlık konuları, tedavi, ameliyat, operasyon gündemleri olabilir. 19 Şubat itibariyle daha çok sosyalleştiğiniz, davet organizasyonlara katıldığınız arkadaşlarınıza vakit ayırdığınız bir süreç başlayabilir 20 Şubat itibariyle ilişkisi olanlar birtakım sorunlar problemler yaşayabilirler. Biraz daha özgür olma arzunuz ilişkinizde problemler yaratabilir. Yeni ilişkilere açık bir süreçtesiniz, bazıları bu süreçte ilişkilerini ciddiyete taşıyabilirler Çocuğu olanlar, onlarla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirler. Arkadaş ve sosyal çevrenizde bazı ayıklamalara gidebilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Şubat ayının ilk haftaları miras, tazminat ek gelirler eş geliri borçlar konusunda gündemleriniz devam ediyor. Bu süreçte bir sağlık problemi kaynaklı ya da estetik kaynaklı ameliyat, operasyon gündemleriniz olabilir. Şubat ayının ilk yarısında yaşam alanınızı değiştirmek, yurtdışı, şehir değişimi kararı alabilirsiniz. Sizi inançlarınızı dönüştürecek bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazıları İçin bu süreçte hukuksal bir mücadele başlayabilir. Seyahat gündemlerinizin yoğunlaştığı bir dönem olacak. Özellikle bu süreçte trafikte ekstra dikkatli olmanız gereken bir dönem, trafikte, iletişimde öfke ve hız kontrolü kaynaklı problemler çıkabilir. Özellikle 12-16 Şubat tarihlerinde trafikte yaşanacak sorunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim, bazıları bu süreçte uzak akrabalar, eşin ailesi kaynaklı birtakım krizler yaşayabilirler. Sosyal mecralarda kendinizi göstermek isteyebilir, bu alanlarda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Uzaklardan, sosyal medyadan, bir eğitim, seyahat vesilesiyle biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. Şubatın 20 si itibariyle kariyerinizde bazı kararlar ve sorumluluklar alabilir, ev aile ve kariyer arasında zorlanarak üzerinizde büyük baskı hissedebilirsiniz. Ayın son on günü Ev, yuva aile konusunda sorumluluklar alabilir, gayrimenkul alım satımı, taşınma gündemlerinizle meşgul olabilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Şubat ayının ilk haftaları, ilişkiler, evlilik, ortaklıklar konusunda gündemleriniz devam ediyor olacak bu alanlarda ciddi kararlar alıp yapılanıyorsunuz. Şubat’ın ilk haftası kredi çekebilir, borcunuzu yapılandırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı ticari girişim fırsatlarını değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazıları İçin prim, ekstra gelirler, eş geliri konusunda yenilikler söz konusu olabilir. Almanız gereken bir nafaka tazminat bağlanabilir. Özellikle 12-16 Şubat tarihleri arasında krizlere, kaza ve yaralanmalara açıksınız dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bazıları ödemesi gereken bir borç sebebiyle ciddi krizler yalayabilir. Sağlık problemleri sebebiyle ameliyat gündemleriniz olabilir. 18 Şubat itibariyle yurtdışı, vize, pasaport, eğitim, seyahatler, hukuksal konularla ilgili gündemlerinizin yoğunlaşacağı bir aylık sürece giriyorsunuz. Şubat’ ın son on günü yurtdışı veya şehirler arası bir seyahatiniz olabilir. Ticari girişimleriniz, eğitim, kardeşleriniz ve yakın çevreniz konusunda sorumluluklar alabilir bu konularda biraz sıkışmış hissedebilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

İş ortamı, günlük rutinler ve angarya işlerinizin yoğunluğu Şubat ayının ilk haftaları devam ediyor olacak. Sağlığınızla ilgili operasyonel tedaviler, çalışma hayatınızda ekstra sorumluluklar ve yoğunluklar devam ediyor olacak. Şubatın ilk haftası itibariyle ilişkiler, ortaklıklar açık düşmanlıklarınız, evliliğiniz konusunda gündemler ve yenilikler söz konusu olabilir, ilişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiyle ilişkilere bakış açılarını değiştirebilirler. Ortaklı ticari faaliyetler için harekete geçebilirsiniz. 12-14 Şubat arası ilişkiler, ortaklıklar konusunda büyük krizler tartışma ve problemler yaşanabilir. Açık düşmanlarınızla tartışmalara rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz evliliğinde problemler yaşayanlar hukuksal süreçlerde problemler yaşayabilir, ortaklı girişimler sebebiyle hukuksal krizler yaşanabilir. 19 Şubat itibariyle borçlar krediler, miras tazminat ekstra gelirler, ortaklı gelirleriniz, eş geliri konuları bir ay boyunca gündeminiz olacak. Ayın son on günü kariyer getirilerinizin arttığı, ödemelerinizi dengeye soktuğunuz bir süreç olabilir. Beklediğiniz bir para gelebilir, yeni gelir kaynakları oluşturabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Ayın ilk haftaları flört hayatınız, hobileriniz, çocuklarla ilgili konular gündeminizde yer tutmaya devam edecek. İlişkiler, çocuklar konusunda yeni kararlar, fırsatlar ve gündemleriniz olabilir. Bir eğitime başlayabilirsiniz. Şubatın ilk haftası itibariyle 20 sine kadar çalışma hayatınızla ilgili yenilikler söz konusu olabilir, yeni bir işe başlayabilir, yeni bir görev alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilendiğiniz, tedavi, ameliyat operasyon gündemlerinizin olduğu bir süreç olabilir, evcil bir dost edinebilirsiniz. Özellikle 12/16 Şubat arası iş ortamında krizlere, tartışmalara, iş kazalarına dikkat etmeniz gereken bir süreç, bir sağlık problemiyle karşılaşabilirsiniz. 19 Şubat itibariyle ilişkiler konusunda gündemleriniz yoğunlaşacak, ilişkisi olanlar İçin romantik duygusal iletişimin yoğun olduğu bir süreç. Bu süreçte ortaklıklar, anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar yeni masal gibi bir ilişkiye başlayabilirler. Ayın son on günü sosyal medya, eğitim, yurtdışı konuları hukuksal konularla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde bazı sorumluluklar alabilir, ortaklı girişimler yapabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Aile, ev, yuva konuları, ev taşıma, tadilat gündemleri Şubat ayının ilk haftası gündemleriniz olabilir. Bazıları bu süreçte ailesiyle problemler yaşayabilir, aile üyelerinin sağlık, ameliyat operasyon gündemleriyle ilgilenebilirler. Şubat’ın ilk haftasından 20 sine kadar olan süreçte ilişkisi olmayanlar yeni bir flörte başlayabilirler, yeni bir hobi edinebilir bununla ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz bazıları çocuk sahibi olma kararı alabilir, çocuğu olanlar onlarla ilgili yeni kararlar alabilirler. Spora başlayabilirsiniz spor sakatlanmalarına dikkat etmenizi tavsiye ederim. 12/16 Şubat geçmişten bir ilişkiniz dönebilir, ilişkisi olanlar, bazı sırların ortaya çıkması sebebiyle krizler ve problemler kaynaklı ayrılıklar yaşayabilirler. Çocuklarla ilgili ameliyat, operasyon gündemleri olabileceği gibi çocuk sahibi olmak İçin tedavi olabilirsiniz. 19 Şubat itibariyle çalışma hayatınız, sağlığınız, evcil dostlarınız bir ay boyunca gündeminiz. Bu süreçte evcil bir dost edinebilirsiniz. Ayın son on günü mide bağırsak sindirim sistemi kaynaklı sağlık problemleriniz hastane tedavi gündemleriniz olabilir. Bu süreçte sizden saklanan bazı sırlar ya da sizin sırlarınız ortaya dökülebilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER:

Şubat ayına yakın çevreniz, yakınlarınız, yaşam alanınız, ticari girişim gündemleriniz, eğitim ve seyahatler konusunda yoğun gündemlerle başlıyorsunuz bu alanlarda planlar yapabilir, yapılanmak isteyebilirsiniz. Aracınızın bakımlarını yaptırabilirsiniz. Trafikte dikkatli olmanız gereken bir süreç. Şubatın ilk haftası ve 20 si arasında ev yuva konularında yenilikler söz konusu olabilir, ev alabilir, taşınabilir, tadilat yaptırabilirsiniz. 12-16 Şubat Aile içinde birtakım krizler ve problemler yaşanabilir, aile üyelerinin sağlık problemleri, ameliyat operasyon gündemleri olabilir. Ev kazalarına evle ilgili problemlere de açık olduğunuz bir süreç. 19 Şubat itibariyle aşk, ilişkiler, eğlenceli organizasyonlar bir ay boyunca önemli olacak. İlişkisi olmayanlar romantik bir aşka yelken açabilirler. İlişkisi olanlar daha romantik bir sürece geçebilirler. Şubatın son on günü arkadaşlarınız, sosyal hayatınız konusunda gündemleriniz olabilir, ilişkiniz sebebiyle arkadaşlıklarınızda ve sosyal yaşamınızda kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazıları da arkadaşlarından biriyle ortak iş ve çalışmalar yapabilirler. Evli olanlar çocuk sahibi olmak isteyebilirler bunun sorumluluğunu alabilirler.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Şubat ayının ilk haftaları maddi konular, gelir gider dengesi, alım satım işleri gündemleriniz olabilir. Ay ortası itibariyle yakın çevreniz, kardeşleriniz ticari potansiyel ve eğitim konuları gündeminizde yer tutacak. Yeni bir eğitime başlayabilir, sosyal mecralardan girişim tanıtım çalışmaları yapabilirsiniz. Seyahatlerinizin arttığı bir süreç olabilir, teknolojik cihazlarınızı, aracınızı yenilemek isteyebilirsiniz. 12-16 Şubat arası kardeşleriniz yakın çevrenizle bazı kriz ve problemler yaşayabilirsiniz, onların birtakım sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz bu süreçte özellikle trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ederim. 19 Şubat itibariyle evinize ailenize daha çok zaman ayırdığınız bir aylık bir süreç emlak alım satımı, kontrat yenileme gündemleriniz olabilir. Şubat 20 si itibariyle Şubat sonuna kadar Kariyerinizle ilgili karalar alabilir, gelirlerinizi arttırabilirsiniz. Ev aile arasında sorumluluklarınız konusunda sıkıştığınız zorlandığınız bir süreç olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Şubat ayının ilk haftaları kendinize, isteklerinize odaklandığınız bir süreç, dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilir, diyet spora başlayabilirsiniz. Sağlık tedavi gündemleriniz olabilir. Şubat’ın ilk haftası ve 20 arasında maddi konular sizler için önem kazanacak yeni parasal kaynaklar, zam terfi gündemleriniz olabilir, beklediğiniz bir para gelebilir. Spekülatif kazançlar alanınız inişli çıkışlı bu süreçte kazançlar ve kayıplar olabilir. Hobileriniz kaynaklı gelir elde edebilirsiniz. 12-16 Şubat maddi konular, gayrimenkul alım satım konularında krizler yaşanabilir. 19 Şubat itibariyle kardeşler, yakın çevreyle ilgili konular bir ay boyunca gündeminizde olacak bu süreçte ticari faaliyetler, seyahatler bir ay boyunca hız kazanacak. Hobileriniz kaynaklı eğitime başlayabilir, bu alanlarda yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Şubat’ın ilk haftaları bazı konuların hazırlık sürecinde olabilirsiniz. Bazıları bir sağlık sorunu sebebiyle ameliyat, operasyon geçirebilir, yakınlarının sağlık süreçleriyle yakından ilgilenebilirler. Şubat’ın ilk haftası itibariyle istekleriniz, dış görünüşünüz konusunda yenilikler yapmak isteyebilir, imajınızı değiştirebilir her zamankinden farklı olabilirsiniz. Ticari faaliyetler, yaşam alanınız konusunda yeni imkanlar, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle 12-16 Şubat tarihleri kaza ve yaralanmalara açıksınız. Bu tarihlerde ilişkilerinizde iletişimsel krizler ve problemler yaşanabilir. 19 Şubat itibariyle maddi konular bir ay boyunca önem kazanacak. Ayın yirmisi itibariyle ay sonuna kadar ekstra gelirler, eş geliri miras, borçlar vergiler ödemeler konuları karşınıza çıkabilir. Ödemeler ya da yatırımlar, bir gayrimenkul alımı sebebiyle harcamalarınızı kısıtlamak, planlamak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Şubat ayının ilk haftaları Sosyal çevreniz arkadaşlarınız idealleriniz konusunda gündemleriniz olabilir. Sosyal çevrenizden özel ilişkilere
açık olduğunuz bir süreç. Şubatın ilk haftası itibariyle bilinç altı kaygı ve korkularınız sebebiyle tedavi ve terapiye başlamak isteyebilirsiniz. Ayrıca arka planda bazı kararlar alıp, hazırlık sürecinde olabilirsiniz. Durup dinlendiğiniz neyi isteyip neyi istemediğinize karar verdiğiniz bir zaman olabilir. Bazıları İçin hastane ve yurtdışı seyahati gündemleri olabilir. Ayın 12 ve 16 sı arasında içsel öfke krizleri, ruhsal depresif durumlar yaşanabilir, ameliyat operasyon gündemleriniz olabilir. Ayrıca bu süreçte bazı gizli kalmış konu ve sırları öğrenebilirsiniz Ayın 19 u itibariyle kendinize ve dış görünüşünüze, isteklerinize odaklandığınız bir aylık süreç başlıyor. Dış görünüşünüzle parlayabilir, başkalarının dikkatini çekebilirsiniz. Ayın 20 si itibariyle ilişkiler, ortaklıklar konusunda kararlar alabilir, bekar olanlar yeni bir ilişki sorumluluğu alabilirler. İlişkilerinde problemleri olanlar sorunlarını çözmek isteyebilir, bitmek üzere olan ilişkilerini tekrar gözden geçirebilirler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER