Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Tuğba BIÇAKLIOĞLU

25 Ocak Aslan dolunayı

25 Ocak 2024’de Aslan burcunun 5 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçları, bu burçların 1-10 derecesinde gezegenleri olanları daha çok etkileyecek. Dolunayın etkilerini 20 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında alacağız. Aslan burcunda olması sebebiyle bireysel anlamda ön planda olmak istediğimiz, ego, kibir gibi duygularımızın tetikleneceği olay ve gündemler deneyimleyebiliriz. Her birimizin sahnede olmak, alkış almak istediği bir süreç. Aslan burcu yaratıcı faaliyetler, spor, eğlence hayatı, spekülatif yatırımlar, çocuklar, göz önündeki kişiler, liderler, yöneticiler, ünlüler, hobilerimizle alakalıdır. Dolayısıyla dolunayla bu konular gündemimize gelecektir. Dolunay Zodyak’ın 11. Evinde gerçekleşiyor, topluluklar, gruplar, toplumsal olaylar, dernekler vakıflar sivil toplum örgütleri arkadaşlarımız temaları da ön planda olacaktır. İdeallerimiz doğrultusunda harekete geçmek isteyebiliriz. Yükselende Başak burcu var ve yöneticisi Mars gezegeniyle kavuşumda ayrıca, an Haritasında 5. Ev vurgusu çok fazla dolayısıyla aşk, yaratıcı yeteneklerimiz, sportif faaliyetlerimiz, spekülatif kazançlarımız, konularında daha aktif ve belirli tamamlanmalar yaşadığımız süreçler yaşayabiliriz. İkili ilişkilerde ego ve kendi isteklerimiz ön planda, Venüs’ün Oğlak burcunda olması sebebiyle de bir çok kişi ilişkilerde ciddi adımlar atmak isteyecektir. İlişkisi olmayanlar biraz daha realist, mantık odaklı ilişkilere çekilecektir.

Dünya ve Türkiye genelinde liderler sanatçılar, sahne önündeki kişiler, borsa, altın, yöneticiler, çocuklar, spor, eğlence sektörü vb konular ön planda olacaktır. Dolunayın Plüton karşıtlığı, bu alanlarda krizler yıkımlar yeniden yapılanmalar getirebilir. Liderler ve göz önündeki kişilerin güç savaşları, nefret söylemleri, haklarında bilinmeyen sırları, ifşalar, sağlık konuları, suikast teşebbüslerini konuşabiliriz. Ekonomik anlamda iniş çıkışlar, salgın hastalıklar, çocuklarla ilgili olaylar, ifşalar, dünya genelindeki ünlüler ve hayatları, kitleleri etkileyen deprem, yangın, patlama haberleri duyabiliriz. Özellikle Dünya genelinde çocuklarla ilgili skandal olaylar, ifşalar gündeme gelebilir. Kalp damar, damar yolları, diz, diş , kemik, cilt hastalıkları, ateşli salgın hastalıklar söz konusu olabilir. Türkiye haritası 2. ve 8. Evlerden tetikleniyor ekonomi, bankalar, faizler, vergiler, kredi kartları, kredilerle ilgili gündemler, sağlık sektörü, inşaat sektörüyle ilgili gündemler ve tamamlanmalar.
gıda fiyatlarındaki artışları konuşabiliriz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR :

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar, oldukça flörtöz olduğunuz, ilişkilerinizde egonuzu ön planda tuttuğunuz bir dönem. Partnerle ego krizleri yaşanabilir. Bazı gizli kalmış konular ortaya çıkabilir. İlişkiler anlamında dönüşümler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar sosyal çevrelerinden güçlü kişilere çekilebilirler.  Ay ortasına kadar spekülatif yatırımlarınızda sizi zorlayan durumlar olabileceği gibi, çocuklarınız, eğlence, tatil, hobileriniz sebebiyle harcamalarınız artabilir. Yetenekleriniz ve hobileriniz doğrultusunda yeni bir sosyal çevreye girebilir, güçlü destekler alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler, çocuklarıyla ilgili yeni kararlar alanlarınız olabilir. Diyete spora başlayabilirsiniz. Arkadaş ve sosyal çevrenizin değiştiği, kariyerinizde bazı konularda fırsatlarla karşılaşıp karar evresinde olduğunuz bir süreç olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğa ve Yükselen boğalar  dolunayla birlik ev yuva aile konularında gündemleriniz olabilir, bazı krizli durumlar neticesinde yol ayrımına girebilir, bu alanlarda yeniliklere ve daha özgür hareket etmeye yelken açabilirsiniz. Bazıları için aile olma konusunda ani kararlar ve fırsatlar gelişirken eski eş, eski ilişki konusunda kararlar ve tamamlanmalar süreci olabilir. Bu süreçte bazılarınız İçin Gayrimenkul alım satımı, taşınma, tadilat konuları olabilir, aile üyelerinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Dolunayla birlikte kariyerde otoritelerle beklenmedik gündemleriniz olabilir. Yaşanan sorunları abartabilir, kariyerinizle ilgili yeni arayışlara girebilirsiniz. Kariyerinizde büyük dönüşümler, evden çalışma gibi gündemler olabilir. Yurtdışı, sosyal medya, dış ticaret, hukuksal konular, medya, yayıncılık konularında fırsatlarla karşılaştığınız bir süreç. Uzaklardan yürüttüğünüz bir ilişkiniz varsa burada daha ciddi adımlar atmak ilerlemek isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar sosyal medya, eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı kişilerle flört başlatabilir. Bazıları uzak akrabalar, aile vasıtasıyla  Tanıştırılma, görücü usulüyle ilişkiye başlayabilirler.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili ikizler ve Yükselen ikizler Dolunayla birlikte 3/9 aksınız etkileşim alıyor. İletişim alanınız etkileyen dolunayda egolu, kibirli konuşmalar, bu tarz iletişim kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz.  Kardeşleriniz, yakın çevreniz, eğitimler, seyahatler, aracınız, ticari potansiyeliniz gündemleriniz olabilir. Bu tarihlerde seyahat edebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazılarınız kendi girişimlerini yapmak istediği bu süreçte bürokratik ve maddi birtakım engellere takılabilirler. Kardeşleriniz ve yakınlarınızla ilgili bazı konularda krizler, tamamlanmalar yaşayabilir, bazılarınız yakın çevresi ile sorun yaşayarak ayıklamalara gidebilirler. Yurtdışı, başka şehirde yeni bir kariyer fırsatı, ya da mevcut işyerine bağlı olarak şehir ülke değişimi gündemleri olabilir. Bazı ikizler eğitimlerini tamamlarken, bazıları da yarım bıraktıkları bir eğitime tekrar başlamak isteyebilirler.  Seyahatler, trafik konusunda krizler yaşanabilir özellikle aracınızın bakımlarını ihmal etmeyin, trafikte dikkatli olun. Güzel tamamlanmalarınızın olduğu bir dolunay dilerim.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç ve yükselen yengeçler dolunay 2/8 aksınızda gerçekleşiyor maddi geliriniz, varlıklarınız, özdeğeriniz gündemleriniz olabilir. Eski bir borcu yapılandırabilir beklediğiniz miras ya da bir para gelebilir. Nafaka, ek gelir, eş geliri konularında gecikmeler ve sorunlar yaşayanlar olabileceği gibi kredi çekmek isteyenleriniz de olacaktır. Ödemeler, vergi unuttuğunuz bir borç konusu karşınıza çıkabilir. Sosyalleştiğiniz bu süreçte harcamalarınız artabilir. Arkadaşlarınızla alacak verecek konularında problemler yaşayabilirsiniz. Ticari ortaklı girişimleriniz olabilir, yatırım yapabilirsiniz. İlişkilerle ilgili yapılanma sürecine girdiğiniz, evlilik kararı aldığınız bir süreç olabilir. Kariyer konularında ani yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar dolunay burcunuzda ve bu dolunayla birlikte dış görünüşünüz, sağlığınız, yetenekleriniz ön planda..  Fiziksel anlamda radikal değişimlere açık olduğunuz bu dolunay sürecinde, sıra dışı yapacağınız değişimlerle egonuzu besleyebilirsiniz.  Bir diğer yandan ilişkiler, ortaklıklar, evlilikler konularında özgür olmak isteyebilir ve hayatınızla ilgili dönüşüm ve tamamlanmalar söz konusu olabilir. Kariyer ve maddi konularla ilgili fırsatlar yakaladığınız, yeniliklere adımlar attığınız bir süreç olabilir. Bir seyahat yapmak isteyebilir, bir eğitiminizi tamamlayıp yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazıları için yaşam alanlarıyla ilgili değişimler söz konusu olabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar, dolunay kontrol dışı dediğimiz 12. Evinizde gerçekleşecek. Dolunayla birlikte bilinçaltı korku ve kaygılarınız tetiklenebilir, geleneksel düşünce ve kalıplarınızdan uzaklaşarak, yepyeni fikirler üreterek, yeni başlatacağınız konuların hazırlıklarına başlayabilirsiniz. Kendi içinizde çatıştığınız, bazı kararlar aldığını bir süreç olabilir. Bu süreçte hastane ve rutin kontrol gündemleriniz, ziyaret ya da refakatçiliğiniz olabilir. Bazıları kendilerinden saklanan konuların ortaya çıkması, arkasından dönen olayları öğrendiği bu süreç sebebiyle içe dönebilir, yalnız kalmak isteyebilirler. Bazı başaklar dinlenebilecekleri bir tatile çıkmak isteyebilirler. İlişkiler aşk konusunda güzel bir süreç, eş, sevgili, çocuklarla tatil yapabilir, ilişkinizi ciddiyete taşımak isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar sosyal medya, uzaklar, eğitim seyahat aracılığıyla biriyle tanışabilir, yakınları vasıtasıyla tanıştırılabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Dolunayı 11. Evinizde deneyimleyeceksiniz. Sosyalleştiğiniz, grup çalışmaları ve projeler içerisinde yer aldığınız bir süreç olabilir. Bu dolunayla hayalleriniz ideallerinizi gerçekleştirmek isteyebilir ve harekete geçebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla problemler yaşayabilir, yolları ayırmak isteyebilirsiniz. Gruplara topluluklara hitap eden bir girişimde bulunmak isteyebilir, yeni projeler, dernekler, vakıf, kulüp ve gruplar içerisinde olabilirsiniz. Flörtünüzle partnerinizle bir takım krizlerle tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu konuda kararlarını netleştirebilir, tedavi gündemleri ve süreçleri olabilir. Çocuklarla ilgili konularda değişim ve dönüşümler söz konusu olabilir. Organizasyonlar, çocuklar konusunda harcamalarınız artabilir. Spekülatif yatırımlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Sevgili Akrep ve yükselen Akrepler Dolunayla birlikte kariyer, toplum önü statünüz, ailenizle ilgili gündemleriniz olabilir. Kariyerinizde biraz daha kendinizi göstermek, parlamak istediğiniz bir süreç olabilir. Egosal çatışmalar kaynaklı üstlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız kendi girişimlerini yapmak kendi işini kurmak isteyebilirler. Ev yuva konularında dönüşümler olabilir. Ev sahibi olabilir, evlenme kararı alabilirsiniz. Evinizde tadilat, tamirat, taşınma söz konusu olabilir. Bazıları aile içinde birtakım sorunlar yaşayabilirler ya da ailelerinin, aile büyüklerinin sağlık problemleriyle ilgilenebilirler. Yakın çevrenizden birileriyle tanıştırılabilir, evlilik kararı alabilirsiniz. Bazıları çocuk sahibi olmak isteyebilirler.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yaylar Dolunay 9. Evinizde gerçekleşecek, eğitim, seyahat, hukuksal konular, tatil, yurtdışı konularıyla ilgili gündemleriniz olabilir. Yurtdışı seyahati yapabilir, pasaport vize konularını halledebilirsiniz. Sosyal medya konusunda gündemleriniz olabilir, bu alanlarda bazı değişimler yapabilir daha görünür olabilirsiniz. Bazılarınız yarım bıraktığı bir eğitimi tamamlayabilir ya da yeni bir eğitime başlayabilirler. Eşinizin ailesi, uzak akrabalarınızla da gündemlerinizin olduğu bu süreçte bazı iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, Bir seyahate çıkabilirsiniz seyahatte problemlerle karşılaşabilirsiniz. Uzak bir seyahate ve yolculuğa çıkarken uykusuz yola çıkmamanızı ve dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Maddi konularda ve ticari faaliyetlerinizde olumlu ve destekleyici süreçler yaşayabilirsiniz.

OĞLAKVE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Dolunayla birlikte miras, nafaka, ek gelirler, eş geliri konularında gündemleriniz olabilir. Vergi, borç, kredi, kredi kartlarınız, bunların borçlarını kapatabilirsiniz. Bazılarının sağlık sorunları, ameliyat ve operasyon gündemleri olabilir. Bu dolunayla birlikte ortaklı ticari faaliyetlere girişmek isteyebilirsiniz.  Yetenekler ve hobileriniz kaynaklı ekstra bir gelir kaynağı oluşturabilirsiniz. Dış görünüşünüzü yenilediğiniz, dikkat çektiğiniz bir süreç olabilir. Aşk ve ilişkiler konusunda şanslı bir dönem sizler için. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenlerin de desteklendiği bir süreç.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Bu dolunayla birlikte ilişkiler, ortaklıklar alanında gündemleriniz olabilir. İlişkilerinizde güç savaşları yaşayabilirsiniz. Gizli ilişkilere çekildiğiniz bu dönemde bazı sırlar ortaya dökülebilir. Yolunda gitmeyen ilişki ve evliliklerde tamamlanma ve sonlanmalar yaşanabilir. Bazı kova burçları mevcut devam eden ortaklıklarında problemler yaşayabilirler. Bu süreçte evlilik ilişkiler ve ortaklıklarda eski sistemi yıkıp yeniden yapılanmak isteyebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, aileden maddi destekler görebilirsiniz. Bazıları kendi iş ve girişimlerini yapma kararı alabilirler.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Bu dolunayı 6. Evinizde sağlık, çalışma ortamı, günlük rutinleriniz, evcil dostlarınız alanında yaşıyorsunuz. İşten ayrılma, görev birim, çalışma ortam  değişimi söz konusu olabilir. Yeni bir anlaşma sözleşme ya da kendi girişiminizi yapma süreciniz olabilir. Kap damar, göz, omurga, ruhsal konularda sağlık problemleriniz tetiklenebilir, tedaviye başlamak isteyebilirsiniz. Rutin sağlık kontrollerinizle ilgilendiğiniz, bazı tedavilerinizi değiştirdiğiniz bir süreç olabilir. Bazı balıklar evcil dostlarının sağlığıyla ilgilenebilirler. Yakın çevreniz, kardeşleriniz aracılığıyla biriyle tanıştırılabilir ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER