Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da kan donduran iddia: Kayıp çift uyuşturucu mu satıyordu, Gülare bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine nefes kesen olaylarla dolu bir hafta geride kaldı. Programa Kemal Güner’in kayıp eşi Gülare Güner’i arama çabaları damga vurdu. İşte geçtiğimiz haftanın en önemli konuları.

Müge Anlı ile Tatlı

Türkiye’nin en çok izlenen sabah programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra toplumsal meselelere de ışık tutmaya devam ediyor. Hafta içi her gün canlı yayınlanan program, Müge Anlı’nın önderliğinde, izleyicileri ekran başına kilitleyen olayları ve gerçekleri gün yüzüne çıkarıyor.

KAYIP ÇİFT UYUŞTURUCU TACİRİ Mİ?

Müge Anlı, bir anda ortadan kaybolan Fetullah Gökmen Kaya ve Nuran Şahin’e ne olduğunu araştırmaya devam ediyor. İkilinin durumu hala belirsizliğini korurken, yeni iddialar ortaya atıldı.

Yasadışı madde ticareti yaptıkları iddia edilen ikilinin üçüncü bir şahıs tarafından öldürüldüğü söyleniyor!

TÜRKİYE’NİN KONUŞTUĞU CİNAYETTE YENİ GELİŞMELER

Programın en çarpıcı olayı, Şaban Ataş cinayetindeki son gelişmeler oldu. İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şaban Ataş’ın oğulları, eski eşi Emine ve arkadaşı Burhanettin’i canlı yayında gözaltına aldı. Emine’nin annesi Dulkadın Hanım da Muğla’da gözaltına alındı.

Cinayetin işlendiği iddia edilen evde ve cenazenin taşındığı römork ve arabada polis ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Emine Karabulut’un annesi Durkadın Hanım da gözaltına alınarak evinde arama yapıldı.

KEMAL GÜNER’DEN KAYIP EŞİ GÜLARE GÜNER İÇİN ÇAĞRI

Programın bir diğer önemli konusu ise Kemal Güner’in kayıp eşi Gülare Güner’i arama çabalarıydı. Kemal Bey, bir yıllık evli oldukları Gülare’nin yurt dışındaki oğluna para göndermek için çalışma izni almaya çalıştığını, ancak başarılı olamadığını ve bu nedenle evi terk ettiğini anlattı. Kemal Bey, eşinin bulunması için Müge Anlı ve izleyicilerden yardım istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, 16 Mayıs tarihli bölümüyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Şaban Ataş cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler ve Kemal Güner’in kayıp eşi Gülare Güner’i arama çabaları, programın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.