Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesi.

AK Parti genel merkezinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ile görüşmesi dün gerçekleşti. Fotoğraf karelerine yansıyan görüntüde ki boş koltuk dün itibariyle trendtopic oldu. Boş koltuğa onbinlerce anlam yüklendi, herkes düşüncesini dile getirdi.

İki lider arasında gerçekleşen görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. Her iki lider birbirine hediye taktim etti. Çok enteresan hediyelerin taktim edildiği görüşmede ne mi verildi. Sayın Recep Tayyip Erdoğan Rize Balı , Sayın Özgür Özel ise mesir macunu hediye etti.

Gelelim görüşmeye, Ak Parti iktidarında ne olmuştu da bir anda CHP lideri Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşmüştü. Bunca yıl bırakın görüşmeyi her iki siyasi parti yan yana gelerek poz vermezken bir araya gelmezken dün bu önemli görüşme gerçekleşmişti.

Anayasa mahkemesinin ilk dört maddesinin değişebilmesi için parti liderleriyle görüşen AK Partinin kurucusu ve kurmayları, diğer partilerden destek isteyerek maddelerin değişmesini sağlayacaklar.

Peki biz vatandaşlar bu durum karşısında endişelenmeli miyiz ? Yoksa sıradan siyasetin getirisi olarak mı kabul etmeliyiz bu görüşmeleri.

Koskoca Türkiye Cumhuriyeti’nin gündemini bu kadar meşgul eden bir konu gerçekten de çok çok mu önemliydi?
Yani bu kadar sorunumuz varken BOŞ BİR KOLTUK mu kafada sorun işareti yarattı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanının tabii ki özel bir konumu olacak. İki farklı lider gelmiş olsaydı bir tanesi de boş koltuğa oturacaktı.

Bir diğer ihtimal MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli davet edilmiş ve Özgür Özel ile aynı karede yer almak istememiş olabilir.

Bence bu konuya çok fazla anlam yüklemeyin. Türkiye Cumhuriyeti’nin daha önemli gündem maddeleri var.

Örneğin ekonomi, örneğin eğitim, örneğin Gazze, örneğin emekli maaşları, örneğin sokak hayvanları, örneğin doğa, örneğin su problemi. Temiz hava, ihracat, dış borç, vs. vs….

Bu akşam evime gidip boş koltukların pozisyonlarını ayarlayayım en iyisi.

🙂

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER