Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

WERDER BREMEN BOCHUM MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? ALMANYA BUNDESLİGA

Almanya Bundesliga’da heyecan sürüyor. Werder Bremen Bochum karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki; Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda CANLI yayınlanacak?

Almanya Bundesliga’da heyecan sürüyor.

Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Werder Bremen Bochum MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Werder Bremen Bochum maçı 18 Mayıs Cumartesi günü saat 16.30’dav beIN CONNECT, Tivibu Spor Konferans

Werder Bremen evinde güçlü bir oyun sergiliyor. Ancak Bochum düşme tehlikesi içerisinde, topa sımsıkı sarılacaktır. Bochum son haftalarda kırmızı şeritle devam etse de galibiyet elindeki güçlü kadroyla voltranı oluşturmasına bakar. İki takımın da son dakikaya kadar vaz geçmeyeceğini düşünüyorum, çekişmeli bir maç seyircisini bekliyor.

MUHTEMEL İLK 11’LER

Werder Bremen:Michael Zetterer, Milos Veljkovic, Felix Agu, Marco Friedl, Anthony Jung, Romano Schmid, Leonardo Bittencourt, Senne Lynen, Mitchell Weiser, Nick Woltemade, Marvin Ducksch

Bochum:Manuel Riemann, Keven Schlotterbeck, Ivan Ordets, Felix Passlack, Maximilian Wittek, Bernardo, Patrick Osterhage, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Hofmann, Takuma Asano