Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Vasfi Aşçı

Teşekkürler Şahinbey

Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep Şahinbey Spor Salonu’nda yapıldı. Güzel ülkemizin birçok ilinden 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör, hakem ve federasyon görevlilerinin katılımıyla dev organizasyon üç gün sürdü.

 

 

HARİKA BİR ORGANİZASYONDU

Önceki yıllarda da çok önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Şahinbey ilçesi, bu şampiyonaya da büyük önem göstermiş, en ince ayrıntıya kadar titizlikle önem verilmiş, spor karşılaşmaları yanında sosyal etkinliklerle de güzel bir ev sahipliliği yapmışlardır. Sporcular, antrenörler,i hakemler, velilerle beraber sosyal, kültürel etkinlikler ve belediyenin araçları ile şehir gezileri harika bir organizasyonu geride bıraktık.

 

 

UNUTULMAZ DUYGULAR YAŞADILAR

Minik sporcuların büyük çoğunluğunun ilk kez Türkiye şampiyonası heyecanı ailelerinden ayrı seyahat etmeleri ve konaklamaları, farklı yerler keşfedip, yeni insanlar ile tanışmak, kazanmanın mutluluğu, kaybetmenin hüznü, mücadele, gayret, çaba ve tecrübe gibi duygularla evlerine döndüler. Sporun yavrularımıza kazandırdığı sadece fiziksel değil, ruhsal ve psikolojik tüm güzellikleri, çeşitli eğlencelere katılmaları, farklı illerden sporcularla arkadaşlık kurmaları, burada kendilerine değer verilişleri, kısacası unutulmaz duyguları yaşamış olmalarının yarattığı iç güzellikler minik karatecilerimizin her halinden anlaşılıyordu.

 

 

ŞAHİNBEY, SPOR İLE YATIP KALKIYOR

Katılımın yoğum olduğu bu müsabakaların Şahinbey İlçesi’nde yapılması için büyük gayretler sarf edildiğinin yakından gözlemledik ve buradan tüm katılımcılar çok memnun ayrıldılar. Emek sarf eden herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Şahinbey İlçesi spor tesisleri ve yerleşim planı ile spor dostu bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu da yarınların gençlerini spora merak saracak ortamın hazırlandığını gösteriyor.

 

 

MEHMET TAHMAZOĞLU VE EKİBİNE KOCAMAN ALKIŞ

Spor kardeşlik ve birlikteliğin en önemli bileşenlerinden biri olmanın yanı sıra kötü alışkanlıkların da önünü almak adına en büyük faktördür. Gençlerimizin eğitimlerinin yanı sıra spor kültür sanatla ilgilenmeleri çocuklarımızın geleceği açısından elbette çok önemli. Gençleri sporla tanıştıran, sporla birliktelik sağlayan, onlara imkân ve olanaklar hazırlayan, yapılan projelerle genç ve çocuk yaştaki tüm herkesi spora teşvik eden, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve tüm personeline çok teşekkür ediyorum.

 

 

YERİNDE GÖRMÜŞ OLDUK

Şahinbey İlçesi’nde ulusal ve uluslararası müsabakalar yapılabilecek potansiyel var. Bizler Türkiye Karate Şampiyonası münasebetiyle olayı yerinde görmüş olduk. Mükemmel bir organizasyona imza atan emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm katılımcıların Gaziantep ve Şahinbey İlçesinden güzel anılarla ayrıldığını düşünüyorum. Teşekkürler Şahinbey!

YORUMLAR

2 adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER