Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da korkunç iddia: 52 yaşındaki Nuran, bildiği sır yüzünden mi kayıp?

Gazipaşa’da 17 Nisan’dan beri kendisinden haber alınamayan 52 yaşındaki Nuran Ş.’nin sır perdesi Müge Anlı’da aralanıyor.

Gazipaşa'da 17 Nisan'dan beri

Gazipaşa’da yaşayan 52 yaşındaki Nuran Ş.’den 17 Nisan’dan bu yana haber alınamıyor. Ailesi, popüler televizyon programı Müge Anlı ile Tatlı Sert aracılığıyla Nuran Ş.’yi arama çabalarını sürdürüyor.

Ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Nuran Ş.’nin kızı Sinem Ş., annesinin bildiği bir sır nedeniyle kaybolmuş olabileceğini iddia etti. İşte olay ile alakalı tüm detaylar…

BİR ANNENİN SIRLARLA DOLU KAYBOLUŞU

Nuran Ş., hastaneye gitmek için evinden ayrıldığı o Çarşamba gününden sonra bir daha geri dönmedi. Hemen hemen on gündür annesinden haber alamayan kızı Sinem Ş., ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak annesinin kayboluşunu kamuoyuna duyurdu.

Sinem Ş., annesinin bilinçli ve akıllı bir kadın olduğunu, bu nedenle kayboluşunun ardında mantıklı bir açıklama olması gerektiğini ifade etti. “Annesi gibi bilinçli bir kadının anlamsız yere ortadan kaybolmasının altında yatan sebeplerin araştırılması gerektiğini” vurgulayan Sinem Ş., annesinin kayboluşunun ardında bir sır olabileceğini öne sürdü.

KAYIP KADININ İZİNDE GİZEMLİ İLİŞKİLER

Canlı yayında konuşan Sinem Ş., annesinin kayboluşu ile ilgili olarak uzaktan akrabaları olan ve köyde Gökmen olarak bilinen Fetullah K.’nin adını gündeme getirdi. Nuran Ş.’nin en son Fetullah K.’ye kendisini gideceği yere bırakmasını rica ettiği bilgisini paylaşan Sinem Ş., annesinin kayboluşundan iki gün sonra Fetullah K.’nin de ortadan kaybolduğunu ifade etti.

Sinem Ş., Fetullah K.’nin ailesinin endişeli olmadığını, ancak kendisinin içinde bir rahatsızlık hissettiğini dile getirdi. Yaptığı araştırmalar sonucunda annesinin bir sır yüzünden cinayete kurban gitmiş olabileceğinden şüphelendiğini ifade eden Sinem Ş., Fetullah K.’nin aile içindeki tutumunu sorguladı ve onun arama çalışmalarına katılmamasını eleştirdi.

Nuran Ş.’nin ailesi ve sevenleri, 17 Nisan’da Alanya’ya gitmiş olabileceği düşünülen Nuran Ş.’den gelecek iyi haberleri umutla bekliyor. Bu esrarengiz kayboluş olayı, Gazipaşa ve Alanya arasında büyük bir endişe ve merak uyandırmış durumda.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Müge Anlı ve ekibi, bugün
Sıradaki Haber Müge Anlı’da gözyaşlarına boğan gerçek: DNA testi babalık bağını kopardı!