Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Recep Durul: Bu şehir şampiyonluğu istiyor

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul, Sakaryaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada saha mücadelesini kazanacaklarını ifade etti ve “Büyük maçların takımıyız” dedi.

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep

İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR

Sakaryaspor maçı öncesi ilgiden duyduğu memnuniyeti diğer getiren Başkan Durul şu şekilde konuştu: Hepimizin içinde kazanma duygusu var ve kuşkusuz stres yaşıyorsunuz. Böyle olunca da kontrolden çıkabiliyorsunuz. Biraz rahatsızlandım. Şu an iyiyim çok şükür. Her şey Kocaelispor’un başarısı için. Şehrin mutluluğu için tarihi bir döneme girdik. Camia kenetlendi, maça 2 gün kala biletlerin yüzde 90’ı satıldı. Bu da gösteriyor ki bu şehir şampiyonluğu istiyor.

ÇOK YAŞADIK

Takımımız inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Ancak bu lig öyle bir lig ki herkes herkesi yenebiliyor, hakem hataları olabiliyor, dış faktörler olabiliyor. Kocaelispor olarak bu tür dönemleri çok yaşadık, bunların içinden çıkmanın yollarını bulmuşuzdur. Tarihimizden ve camiamızdan aldığımız güçle o refleksi ortaya koyarak büyük maçların takımı olduk.

GEÇEN HAFTADAKİ GİBİ OLABİLİR

Ezeli rakibimiz Sakaryaspor karşısında güzel bir oyunla inşallah maçı kazanacağız, 3 puanımızı alıp yolumuza devam edeceğiz. Ancak galibiyet bize yetmiyor… Diğer maçların skorları da konumumuzu belirleyecek. Üçüncülük şansımızın olma ihtimali yüksek. Geçen hafta kaybettik, diğer takımlar da kaybetti. Bu hafta da böyle bir durum söz konusu olabilir.

BAŞARABİLİRİZ

Üçüncü olmak arzusundayız. Bu gerçekleşirse Süper Lig’e 1 maçımız kalacak. Olamazsak da Tahir başkanımızın da izah ettiği gibi Play-Off maçlarımızı başarılı bir şekilde bitirip mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Siz, oynadığınız maçın ve giydiğiniz formanın, ne anlama geldiğini bilirseniz bunu başarabiliriz.

FİZİKSEL VE MENTAL PERFORMANS ÖNEMLİ

Kocaelispor Kulübü’nün temsilcileri olarak şampiyonluğa ulaşılması için elimizden gelen ne varsa yapacağız, bu inancım da fazlası ile var. Antrenmanlarda fiziksel performans önemlidir ancak maçlarda fiziksel performansın yanından zihinsel performans da önemlidir. Stratejik dönemde de girdiğimiz şampiyonluk savaşını inşallah kazanacağız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor’un iki futbolcusu Daniel Candeias
Sıradaki Haber Candeias ve Gökhan Değirmenci’den veda açıklaması