Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tahir Büyükakın: 5 kuruşluk faydası olmayan insanlar!

Büyükakın, Kocaelispor’un Kocaeli Stadı’ndaki antrenmanını ziyaretinde takıma başarı diledi.

Büyükakın, Kocaelispor’un Kocaeli Stadı’ndaki

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaelispor’un Kocaeli Stadı’ndaki antrenmanını ziyaretinde takıma başarı diledi ve “5 kuruşluk faydaları olmayan insanlar, hayatını bu yola adayan, fedakarlık yapan insanları yatırırlar, kaldırırlar. Bu işin doğası böyle” dedi.

HER KOŞULDA DESTEK

Taraftara mesaj vererek sözlerine başlayan Büyükakın şu ifadelere yer verdi: Satılan biletler ve şehirdeki havadan görüldüğü üzere herkes inanmış ve heyecan içinde. Taraftarın her koşulda takıma destek olmasını bekliyoruz. Takım ruhu böyle bir şeydir. Taraftar sadece iyi zamanda destek olmamalı. Kötü zamanda da desteklerini esirgememeli. Bunu unutmadan devam etmek lazım.

NEREDEN NEREYE!

Kocaelispor çok zor zamanlardan buralara geldi. BAL’da mücadele ediyorduk. “1. Lig’e çıkar mıyız, kalsak yeter” düşüncesinden bugün “Neden Süper Lig’e çıkamıyoruz?” tartışmasına geldik. Bambaşka bir yerdeyiz. BAL’dayken deplasmana gitmek için nereden ne destekleri alırız diyorduk. Oralardan buralara geldik, çok ciddi mesafeleri geride bıraktık.

BU İŞLER BÖYLE

Eksikleri söylemek kolay. Eksiklikler var mıdır, kesinlikle vardır. İş yapan insanlarda hata olur, iş yapmayanlar kenardan konuşurlar. 5 kuruşluk faydaları olmayan insanlar, hayatını bu yola adayan, fedakarlık yapan insanları yatırırlar, kaldırırlar. Bu işin doğası böyle. İdari sorumluluğunuz varsa eleştirilere tahammül etmek, işinize odaklanmak zorundasınız.

EKREM CAN’A ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Özellikle futbolcular, hocalar için çok daha fazla böyledir. Şehrin kendi takımına sahip çıkması gerekiyor. Rahmetli Ekrem’in fotoğrafını görüyorum. Çok büyük emekler verdiler. Şimdi yok… İsmi kalıyor. Bu vesile ile Allah rahmet eylesin. Bu şehirde sportif yaşama katkı sağlayan herkese ayrıca teşekkür ediyorum.

İNANIRSAK İSTERSEK OLUR

Cumartesi günkü maçın sonucu ne olursa olsun, iyi olursa mutlu oluruz, büyük avantaj yakalarız. Play-Off’a en alttan girsek bile sonucun ne olacağını kimse bilemez. İnanırsak, istersek, kentle takım, yönetim ile takım kenetlenirse, sadece başarıya odaklanırsak bu olur. Sonuçlar ne olursa olsun bir bu takımın yanında olacağız.

SİYASİLER BURALARDA OLMAMALI

Çok görünür olmadık, sadece zor zamanda geldik. Takımın morale ihtiyacı vardı…. İlgilenmemiz gereken çok iş var. Aslında yöneticilerin buralara gelmesi, siyasilerin buralarda çok olmaması gerektiğini düşünüyorum, böyle de davranıyorum. Ben siyasetçi olarak değil, Kocaelispor taraftarı, futbolcuların ağabeyi, yöneticilerimizin arkadaşı olarak geldim.

BAŞARIRLARSA SÖZÜNÜ VERDİK

Hep birlikte böyle davranırsak bu takım öyle ya da böyle Süper Lig’e çıkacak. Buna inanıyoruz. Hiçbir zaman da vazgeçmeyeceğiz. Sadece moralleri yüksek tutmak lazım. İnşallah bu çocuklar başaracaklar. Başaramazlarsa da onları seveceğiz. Başarırlarsa onları mutlu etme sözü verdik. Onun ne olduğunu da saklı tutalım.