Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da gözyaşlarına boğan gerçek: DNA testi babalık bağını kopardı!

Müge Anlı ve ekibi, bugün yine canlı yayında kayıplar ve cinayetler ile dolu dosyaları ele alacak. Programa katılan konuklar ve izleyicilerden gelen bilgiler ışığında, Müge Anlı ve ekibi kayıpların bulunması ve faillerin adalete teslim edilmesi için çalışmalarına devam edecek. İşte masadaki dosyalar…

Müge Anlı ve ekibi,

ATV’nin sevilen ve izleyicileri heyecanlandıran ünlü programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, her sabah olduğu gibi bu sabah da izleyicileri ile buluşuyor.

Müge Anlı’nın sunumuyla ekranlara gelen programda, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra toplumsal duyarlılık yaratan konular ele alınacak. İşte 9 Mayıs tarihli canlı yayının öne çıkan konuları…

CANLI YAYINDA SÜRPRİZ GELİŞME

Programın bu haftaki bölümünde, Serkan Akın’ın yıllardır kayıp olan babası İdris Şimşek’i arama çabası izleyicilerin yüreklerini burktu. Serkan, annesi Türkan Akın’ın Bursa’ya taşınması ve burada İdris ile tanışmasıyla başlayan hikayesini anlattı.

İdris’in postanede çalıştığı ve iki yıl süren nikahsız birliktelikten sonra ortadan kaybolduğunu, kendisinin babasız büyüdüğünü ve altı yaşında annesini de kaybettikten sonra yetiştirme yurdunda büyütüldüğünü paylaştı.

Serkan’ın babası olduğu iddia edilen İdris Şimşek canlı yayına katılarak, kendisinin Serkan’ın babası olmadığına dair belgeleri olduğunu iddia etti. 2003 yılında yapılan DNA testlerinin ardından mahkemenin kararıyla Serkan’ın kendisinden olmadığının tespit edildiğini ve o günden sonra Türkan Akın ile hiçbir iletişim kurmadığını ifade etti.

KAYIP KOMŞULAR ARANIYOR

Müge Anlı kayıplara karışan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya’yı arıyor. Arama çalışmaları ise Çeçek ve Sazak mevkilerinde devam ediyor. Zorlu arazi koşullarına rağmen kadavra köpekleriyle yapılan aramalarda, Nuran Şahin ve Gökmen Kaya’dan iz aranıyor. Müge Anlı, arazinin dik ve engebeli yapısının arama çalışmalarını güçleştirdiğini belirtti.

Bir diğer dikkat çeken konu ise 33 L 6096 plakalı motosikletin sırrıydı.  Muhabir, Çeçek ve Sazak Mevkii’nde yapılan arama çalışmaları hakkında bilgi verirken, motosikletin denize düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu ve denizde de arama çalışmalarının yapılacağını söyledi. Programın canlı yayın linkine ATV’nin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Nihal Candan cezaevinde yemek yiyememe
Sıradaki Haber Nihal Candan kilo alırsa tekrar cezaevine dönecek mi? İşte detaylar..