Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Bu işi başaracağınıza inanıyorum

Kocaelispor’un antrenmanını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın takıma başarı dileğinde bulundu.

Kocaelispor'un antrenmanını ziyaret eden

Kocaelispor, cumartesi günü Sakaryaspor’u konuk edecek. Bu maç öncesi yeşil siyahlıların antrenmanını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın takıma başarı dileğinde bulundu.

TATLI İKRAM ETTİ

Kocaelispor normal sezonun son haftasında Sakayaspor ile İzmit’te karşılaşacak. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 16.00’da başlayacak. Kocaelispor bu maçı kazanır, Bodrum Futbol Kulübü ve Çorum Futbol Kulübü puan kaybederse yeşil siyahlılar adını Play-Off finaline yazdıracak. Kritik maç öncesi yeşil siyahlıların Kocaeli Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanı ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yeşil siyahlılara başarı dileğinde bulundu. Takıma tatlı ikram eden Büyükakın inancını belirtti ve “Bu işi başaracağınıza inanıyorum” dedi. Ziyaret sonunda toplu halde fotoğraf verildikten sonra yeşil siyahlar basına ve taraftara kapalı antrenman gerçekleştirdi.