Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele’deki feci kazada hayatını kaybeden yayanın kimliği belli oldu! 8 ay önce Gölcük’e atanmış…

Başiskele D-130 karayolunda bir otomobil önce yayaya ardından da beton elektrik direğine çarparak ikiye bölündü. Kazada yaşamını yitiren ve öğretmen olduğu öğrenilen Orhan Gündoğdu’nun cenazesi memleketinde toprağa verilecek.

Başiskele D-130 karayolunda bir

Alınan bilgiye göre D-130 karayolundan Gölcük yönünde seyir halinde olan S.T. idaresindeki 41 ST 138 plakalı otomobil, Başiskele Sepetlipınar Mahallesi TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu mevkisinde kontrolden çıkarak savrulmaya başladı. Kontrolden çıkan otomobil önce yolun kenarında yürümekte olan 51 yaşındaki Orhan Gündoğdu’ya, ardından da yolun kenarındaki beton elektrik direğine çarparak ikiye bölündü. Aracın bölünen arka parçası da bir iş yerine çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Orhan Gündoğdu’un yaşamını yitirdiği belirledi. Kazada yaralanan araç sürücüsü S.T. olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

8 AY ÖNCE ATANMIŞ

Kazada yaşamını yitiren Gündoğdu’nun cansız bedeni ise olay yerinde tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna götürüldü. Kaza nedeniyle D-130 karayolunun Gölcük yönünde trafik bir müddet kontrollü olarak verilirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazada yaşamını yitiren Orhan Gündoğdu’nun yaklaşık 8 ay önce Kocaeli’ye geldiği ve Gölcük’te bulunan Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu’nda özel eğitim başöğretmeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Evli ve 2 çocuk babası olan Orhan Gündoğdu’nun cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek memleketi Yozgat’ta toprağa verilecek.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayhan Bora Kaplan davasında, firari
Sıradaki Haber Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 tutuklu!