Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Serap Baykurt

Hepiniz kral olmayın, bu dünyaya adam da lazım

Malumunuz geçen hafta İzmit ve Körfez’de Belediye Başkanlığının üyeler tarafından belirlenmesiyle ilgili yapılan önseçimdeki gözlemlerimi yorum katarak yazmıştım. Yazıdan dolayı bir çok tebrik telefonu aldığımı da belirtmeden geçemeyeceğim ancak bazı kişi veya kişilerin doğrudan şahsımı hedef alarak yaptıkları yanlış ve çirkin yorumlara da cevap verme gereği hissettim.
Bu kişi veya kişiler çıkarları doğrultusunda ortaya konan gerçeklerden rahatsızlık duyarak “Çamur at izi kalsın “ cinsinden davranışlar sergileyen, bazen kendi aralarında ayak oyunlarına “Strateji” diyerek dost gibi görünüp arkasından yanında olduğu kişinin altını oyan, maalesef sadece kendi ikballerini düşünen “küçük olsun benim olsun” diyen Zavallılar..
Efendim sorun neymiş?? Emirşah TORUN seçim bittiğinde kazanan kişi olan Tayfun BALIKÇI’yı tebrik etmiş ama ben etmedi diye yazmışım.. İşin komik tarafı da şu.. Beni bu konuyla ilgili Emirşah bey aramıyor ilçe başkanı direk beyefendinin avukatlığını yapıp savunuyor. İlçe yönetimiyle ilgili o kadar eleştiri yaptım demek ki hanımefendinin zoruna giden ,onuruna dokunan en önemli ayrıntı buymuş.. Ama Allah için hakkını yememem lazım bir aday adayına bu kadar güvenip arkasında durmak herkesin başarabileceği bir davranış değildir.
Diğer yorumlara gelecek olursak ; 2014 Yerel seçimlerinde bende CHP’den aday adayı olarak sandığa girmiş ve 700 üyeden fazla kişi oy kullanmıştı. 3 Aday adayı arasında o dönemde 204 tane oy alıp 2.olmuş birisiyim.. O günkü seçimi birlikte yaşadığımız önseçimden 1.çıkan Reşat BAŞAR ,o dönemin İlçe başkanı Mehmet MİROĞLU ve şimdiki İlçe Başkanı Gülseren SOLMAZ ALTUNAL çok çok iyi bilirler. Reşat beyin tüm siyasi toplantılarına katılmış , kendisine ilk günden itibaren maddi ve manevi destek vermiş birisi olarak örgütün de takdirini toplamıştık. Bunun aksini ispat edecek herkese (tabi ki belgeleriyle birlikte) hodri meydan diyorum.. Ben 25 sene Eğitimci kimliğimle binlerce öğrenci yetiştirmiş , 22 senedir Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi bir STK’da yüzlerce insanın hayatına dokunmuş biri olarak şahsıma attığınız bu iftira sizi hiç mi rahatsız etmiyor hiç mi utandırmıyor ? Allah bilir bu yorumları yapan kişi veya kişilere bile fayda sağlamış olabilirim.. Çünkü ben insanım ve insan olmayı seviyorum.
Son yorum ise önseçimde benim aday adaylarından birine söz verip, başkasına oy verdiğim ile ilgiliydi. Hatta yüzlerce yüzüm olduğunu terbiyesiz ve seviyesizce yazmış.. Evet her kim isen sana da buradan sesleniyorum.. Eğer sende birazcık yürek varsa birazcık ahlakın varsa yazdığının doğruluğunu bana ispatlarsın.. Ben kime söz vermiş kime oy atmışım.. 5 tane aday adayı vardı sadece Tayfun BALIKÇI’dan yana oldum ve oyumu ona verdim. Laf olsun diye yazdığın yorum senin kişiliğini yansıtır beni bu tür oyunlarınla alt edemezsin sen ve senin gibilere de pabuç bırakmam..
Özetle bugünkü yazımı Mevlana’nın güzel bir sözüyle bitirelim.. Önemli düşünür “Her lafa verecek bir cevabım vardır lakin bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye “demiş.
HOŞÇA KALIN, DOSTÇA KALIN..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER