Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Allah rızası için, bana fırsat tanıyın Erdoğan’la hesaplaşmak istiyorum

Dün yani Pazar günü İyi Partinin 5. Olağan Kurultayı düzenlendi.
Musavat Dervişoğlu 611 delegenin oyunu alarak İyi Partinin Genel Başkanı seçildi.

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyerek bu kongrede kimseyle yarışmadık, herkes bizim abimiz, herkes bizim kardeşimiz , biz bir aileyiz mesajı veren yeni başkan, seçim öncesinde partililere yapmış olduğu konuşmasıyla gündeme damgasını vurmuştu.

Hatırlayalım o konuşmasında ne demişti ;

BİZ BUNLARLA MÜCADELE ETMEK MECBURİYETİNDEYİZ,
BU MÜCADELE KONGRE SALONLARINDA,
KONFERANS SALONLARINDA ,
VERİLEBİLEK BİR MÜCADELE EDEĞİLDİR.
ALLAH RIZASI İÇİN BANA BİR FIRSAT TANIYIN,
TÜRKİYENİN MEYDANLARINDA,
TAYYİP ERDOĞAN İLE HESAPLAŞMAK İSTİYORUM ,
BANA O GÜCÜ VERİN ,
BANA O DESTEĞİ VERİN.
O GÜCÜ VE DESTEĞİ BENDEN ESİRGEMEYİN.

MUSAVAT DERVİŞOĞLU

Çok sayıda genel parti başkanı tarafından aranılarak tebrik edilen Dervişoğlu bakalım bu günden itibaren İyi Partiyi tekrar eskisi gibi derleyip toparlayabilecek mi göreceğiz. Oy oranını arttırabilecek mi, mesela küs olan partiden ayrılan üyeleri, siyasetçileri tekrar İyi Parti çatısı altında toplayabilecek mi ?

Musavat Dervişoğlu kimdir ?

Dervişoğlu 1960 Ankara doğumludur.Evli ve bir çocuk babasıdır.
Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Mezunudur.Birçok şirkette üst düzey yöneticilik yapan Dervişoğlu, İyi Parti Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. 27. dönem İzmir Milletvekili seçildi , aynı zamanda İyi Parti Grup Başkanvekilliği görevlerinde bulundu.

Kendilerine başarılar diliyoruz. Meral Akşener güçlü ve korkusuz bir genel başkandı. Bakalım gelen gideni aratacak mı. Kendisi Meral Hanım gibi ülke gündeminde kalabilecek mi ?
Peki ne oldu da Meral Akşener seçimden hemen sonra büyük bir farkla düşüşe geçmiş ve partisini de beraberinde inişe sürüklemişti.Meral Akşener 2023 yılı genel seçimlerinde 6’lı masadan kalkıp hemen ertesi gün tekrar 6’lı masaya geri dönmüştü. 2024 yılı yerel seçimlerinde ise bir an da hedef şaşırarak millet ittifakına yüklenmiş, cumhur ittifakına karşı daha ılımlı bir yol haritası çizmişti.

En son Fetöden takipsizlik kararı çıkmıştı. Peki ne olmuştu hatılayalım. 4 Ağustos 2016 yılında gizli tanık ‘Yağmur ‘ Meral AKŞENER hakkında bir ifade vermişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca bir soruşturma başlatılmıştı.Fetö ile irtibat ve iktisatının bulunup bulunmadığı yönünde başlatılan bu soruşturma kapsamında 7 yıl aradan sonra kovuşturmaya yer yoktur kararı çıktı.Ve Sayın Meral Akşener bu dava sonucundan sonra yavaş yavaş değişmeye başladı ve siyaseti yine yavaş yavaş bırakmaya , tüm siyasi liderlere sataşmaya başlamıştı.Bu tarihten itibaren Meral hanımın ya tamamiyle siyasetten kopacağını, ya da ilerleyen tarihlerde Cumhur ittifakına dahil olacağını düşünüyorum.Bu düşünce tamamiyle benim kendi düşüncem.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER