Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

1 Mayıs İşçi Bayramı mı yoksa terörist bayramı mı!

Yıllardır hep aynı görüntüleri izlemekten sıkıldım, bunaldım. Bence sizlerde sıkılmışsınızdır benim gibi. Bayramı bayram tadında kutlayamayan tek ülke biziz sanırım. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde vatandaşlarımız, bayramı horon teperek ve halay çekerek kutlamak yerine polise ve jandarmaya taş sopa ve tekme ile karşılık veriyor.
Hayırdır ya kimin ülkesinde kimin polisine ve jandarmasına saldırıyorsunuz.

Valiliğin ve Emniyet Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamalara istinaden bayram kutlamalarının yapılacağı alanlar resmi ağızdan duyuruldu. Bu alanların dışında ki tüm yerler yasaklandı. Ben mesela bir vatandaş olarak bu bayramı kutlayacaksam eğer, asla izinsiz bir bölgede gidip bayram kutlamaya çalışmam.Karşıma devletimin polisini veya jandarmasını almam.

1 Mayıs’ı zaten emekçiler kutlamıyor, onların hallerinden anlamayan, empati bile kuramayan, sözde hak savunucuları kutluyor ya da kutluyormuş gibi yapıyor. Bir masada ekmeğinin bir dilimini bile paylaşmaktan aciz insanlar sözde sokaklara dökülüp halkı galeyana getirip, Türkiye Cumhuriyetinin Polisine ve Jandarmasına güç gösterisinde bulunarak, kışkırtıcı hareketlerde bulunuyor.

Sanırım teröristler ve bazı partizan gruplar, 1 Mayıs’ta ellerine geçen bu özel günü mahvetmek için kullanıyorlar. Böylesine bir koz bir daha ne zaman ellerine
geçecek ki. Hepimiz neşe ve coşku içerisinde kutlayacağımız o güzel günleri görmek ve olaysız başlayıp yine olaysız biten bir bayram umut ediyoruz. Polisimizin ve jandarmamızın bayramda eğlenen vatandaşlarımıza yani işçilerimize çiçek dağıttığı, müzik eşliğinde eğlenen, bir günde olsa yoğun çalışma altında stres içerisinde kalmadan yaşanan bir bayram diliyorum.

 

TÜM EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN….

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Güvenlik güçlerimize taş,sopa,tekme atanlar bu ülkenin kimlikte vatandaşı olsa da özünde vatandaşı değildir.Onlar talimatları kandilden alan TERÖRİSTLERDİR.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER