Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Belediyesinde Sertif Gökçe o müdür görevden aldı

Derince Belediyesi’nde kadro değişiklikleri hız kesmeden devam ediyor. Sertif Gökçe o müdürü görevden aldı.

Derince Belediyesi'nde kadro değişiklikleri

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanı olan Sertif Gökçe kadrolarda değişikliğe gidiyor. Yaklaşık 3 yıldır Derince Belediyesi’nde memur olan ve sonrasında İklim Değişikliği Sıfır Atık Müdürü olarak atanan Onur Polat görevden alındı.

GÖREVDEN ALINDI

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, Onur Polat, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünden ayrıldı. Onur Polat şimdi Fen İşleri Müdürlüğü’ne mahiyetinde görevlendirilmiş oldu. Müdürlükte memur olarak görev yapacak.

YORUMLAR

23 adet yorum var

  1. Sertif başkanı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum doğru yolda yuruyeceginede eminiz en doğal hakkıdır değişim

  2. bir belediye başkani kendi ekibiyle çalişmak ister doğal olarak
    Bu her yerde böyledir bu arkadaşı da başka birime fen işlerine göndermişler işten atma yok sonuç da belediye başkani da kendi ekibini oluşturacak ..

  3. (20) seneye yakın belediyelerde ve her yerde partizanlıkta tavan yapıp,kendi kadrolarıyla,vakıf,dernek ve cemaatlere yer tahsis edilirken hiç ses çıkarmayanlar, şimdi iyilik timsali kesiliyor.çok erken.şimdi istedikleri kadroyla çalışma sırası onlarda.

  4. Yelken şirketine be zaman sıra gelecek. Yediler yedirdiler ve halen ordalar. Yönetimdeki kişilerde akp nin başındakiler. Başkanım gör bunları

    1. Kişiler kendi ekipleriyle çalışmakmister doğal olarak.bu her zaman böyle olmuştur.sertif başkan da doğal olarak kendi ekibini kurup başarılı olmak isteyecektir.burads esas olan bu kişiler bu güne kadar yaptıkları işlerde,müdürlüklerine yeterli liyakats sahiplermiydi? Sertif bey attıkları kişileri eğer geçmişte olduğu gibi liyakatsiz kişileri atarsa o zaman farkı kalmaz.düşünsenizw davulcuyu spor öd yapan bir belediye ike çalıştı derince.kavgacı,agresif ve davul çalan spor müdürü.o nedenle srtif bey aman ha hata yapmayın

      3
      1
      1. Bunu diğerleri yapınca adına kadrolaşma torpil liyakat adalet gibi bir sürü kavram üretiyorsunuz işinize geleni kabul edip işinize gelmeyeni kabul etmiyorsunuz. Dürüst değilsiniz kusura bakmayın sizde birilerinin adamısınız. Hepiniz aynı sının laciverti siniz.

        2
        2
        1. Liyakat ve adaletle değilde, mülakatla işe alımlar iptal edilmeli. Adama göre iş olmamalı. Belediyeler çiftlik gibi, borç batağında. Soran, sorgulayan yok. Yiyenin yanına kalıyor, buda teşvik primi gibi oluyor. Yazık bu ülkeye!

  5. Derincede Lale devri bitti Artık Gerçek belediyecilik nasıl oluyor hep beraber göreceğiz yaşayacağız Sertif başkana başarılar

    14
    8
    1. Hic birinin birbirinden farki yok partizanlik yuzunden ulke batma noktasinda akp bankamatik memuru gider chp bankamatik memuru gelir bu duzende senin gibi partizanlarda biz yaptik biz yapacagiz diye saklabanlik yapar kardes.

      9
      2
  6. Bankamatik den calismadan aylık alan kim varsa atsinnn velakin aynısını yeni başkan ins yapmaz ve ornek olur çünkü belediyeler siyasilerin coplu oldu milletin parası emaletine ihanet ediliyor sertif başkanimiz yapmaz insllah adaletli olur

    8
    1
  7. Evet,Sertif Başkan bana göre Atamalarda çok yerinde,,siyasetle gelen siyasetle gidecektir..Tabiii ki; kendi partisinden… kisiyi atayacaktır.. Artık.. Belediye Müdür,Amir kadrosunda 15-20 yıldır çalışanları göndermesi lazımm.parti+memleketine bakmaksizin liyakatli genç kisiler gelsin….

    14
  8. Bu arkadaşı bir kez olsun Derince de görmedim ilk defa duyduk böyle bir birimide bu vatandaşıda bilmem anlatabildim mi

    21
    1. Ben belediyede çalışıyorum ben bu arkadaşı görmedim ismini duymadım hatta böyle bir müdürlük olduğunu ilk defa duyuyorum 🙂 Bildiğin adamı müdür yapabilmek için önce müdürlük kurmuşlar 🙂 Bu zamana kadar ne iş yapmış hatta odası nerede çok merak ettim 🙂 Yazık tüyü bitmemiş yetimin hakkına yazık.

      4
      1
  9. Sayın yazar sertif başkan seçim öncesi çalısan hiçbir emekciyi işinden atmıcam diye söz vermişti ancak cuma günü 2 emekçiyi işten atarak kiyım yapmaya başladı lütfen bunları da araştırıp yazmanızı bekliyoruz.

    16
    25
    1. Çok çalışıyor gozukupde çalışmayan kişiler var benim bizzat şahit olduklarimlarin adam ya iki ya üç gün gitmiş devletin milletin parasını kimse çarçur edemez

      15
      1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2020-2021 yılları arasında gerçekleşen “Çınar
Sıradaki Haber İzmit Belediyesi’nde 8 yöneticiye soruşturma izni!