Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Recep Durul’un bilimsel bildirisi alkışlanarak kabul gördü!

Kocaelispor Başkanı Recep Durul International Congress on Finance, Economy and Sustainable Policies (ICOFESP) adlı uluslararası kongreye katılarak bilimsel bir bildiri sunumu gerçekleştirdi

Kocaelispor Başkanı Recep Durul

18 MART’TAN BU YANA BAŞKAN

18 Mart 2024’te Kocaelispor başkanlığı görevini üstlenen ve takımın başına geçmesinin ardından Kocaelispor’un az toparlanma sürecine girmesini sağlayan Recep Durul, International Congress on Finance, Economy and Sustainable Policies (ICOFESP) Kongresi’nde bildirisini sundu.

ÜNİVERSİTELERDEN ORTAK GİRİŞİM

International Congress on Finance, Economy and Sustainable Policies (ICOFESP) Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul da katılım gösterirken,  kongre Bursa Teknik Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin ortaklığıyla sunuldu.

İLGİ HAYLİ FAZLAYDI

Kongreye Fırat Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, International Balkan University, Final International University, Azerbaijan University, Kyrgyz-Turkish Manas University, İnönü Üniversitesi, Beykoz Üniversitesi, Munzur Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kolegji Biznesi University gibi yerli ve yabancı üniversitenin yanı sıra çok sayıda kamu kurum ve kuruluşu da kurumsal destek sağladı.

DURUL’UN BİLDİRİSİ KABUL EDİLDİ

Uluslararası Kongreye yüz elli civarı bilimsel bildiri gönderilmiş olup bu bildirilerin doksan tanesi kabul edildi. Kabul edilen bildiriler ise uluslararası kitap formatında basılmak üzere kongrede yerini aldı. Recep Durul’un hazırlamış olduğu bildiri de kabul edilen bildiriler arasında yer almayı başardı.

REKTÖRDEN KUTLAMA

Durul “An Evaluatıon On The Effects Of Innovatıon On The Performance Of Export Companıes” başlığını taşıyan bilimsel bildiri sundu. Sunumun ardından katılımcıların ilgiyle takip ettiği soru-cevap oturumunda Durul, katılımcıların merak ettikleri konuları aydınlattı. Hem yurtdışına ihracat yapan saygın bir iş insanı, hem Kocaelispor başkanı olarak hem de lisansüstü eğitim çalışmalarını sürdüren bir araştırmacı olarak Durul’un kongreye katılımı ilgi ve takdirle karşılandı. Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rengin Ak tarafından Durul’a teşekkür etti.