Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fenerbahçe’nin Belçikalı golcüsü transfer mi oluyor?

Fenerbahçe’nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi transfer mi olacak? İşte detaylar…

Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy
Fenerbahçe’de bu sezon Edin Dzeko’nun ardından en çok gol atan isim olmayı başaran Michy Batshuayi, İngiliz ekiplerinin radarında. Belçikalı golcünün, sözlü anlaşmaya vardığı kaydedildi.

41 MAÇTA 15 KEZ…

Fenerbahçe’nin bu sezon nöbetçi golcüsü olan Michy Batshuayi, ilk 11’de forma şansı bulmakta zorlanmasına rağmen takımın en golcü 2. ismi olmayı başardı. Bu sezon toplamda 41 maçta forma giyen Belçikalı forvet, 15 kez de ilk 11’de şans buldu. Batshuayi buna karşılık bu sezon oynadığı maçlarda 23 kez ağları havalandırmayı bildi. 30 yaşadındaki deneyimli isim, ligde sonradan oyuna girdiği 7 maçta 7 gol atmayı başardı. Süper Lig’de yalnızca 2 kez ilk 11’de sahaya çıkan Michy Batshuayi, 11 gol attı.

BATSHUAYİ İNGİLTERE YOLUNDA

Performansıyla göz dolduran Michy Batshuayi’ye Ada takımlarının ilgisi de devam ediyor. Son olarak, Fotomaç’ın İngiliz basınından aktardığına göre; Batshuayi, Championship’te Premier Lig’e çıkmarı yarışı veren Leeds United ile sözlü anlaşmaya vardı.

FENERBAHÇE’NİN OPSİYON HAKKI SAKLI

Haber detayında Fenerbahçe’nin, Michy Batshuayi’nin sözleşmesinde yer alan 1 yıllık opsiyonu kullanmak istediği ancak Belçikalının buna yanaşmadığı kaydedildi.

HEDEF PREMİER LİG

Championship’te sezonu 90 puanla 3. sırada tamamlayan Leeds United, Premier Lig’e çıkmak için Play-Off’ta mücadele etmeye hak kazandı. İngiliz ekibi bu doğrultuda ligi 6. sırada tamamlayan Norwich City ile karşı karşıya gelecek.