Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazze konuşması olay oldu: Haluk Levent’e ulaştık

Birleşmiş Millet Sivil Toplum Örgütleri toplantısında Gazze konuşan ve sözleriyle damga vuran sanatçı ve Ahbap’ın kurucusu Haluk Levent gazetemize açıklamalarda bulundu.

Birleşmiş Millet Sivil Toplum

Geçtiğimiz günlerde Haluk Levent, Nairobi’de düzenlenen Birleşmiş Millet Sivil Toplum Örgütleri toplantısında, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılara tepki göstermişti. Başbakan Binyamin Netanyahu’ya “10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz?” sorusunu yöneltmiş, yaptığı konuşma salonda yoğun akışla karşılanmıştı.

“600 BİNDEN FAZLA ÇOCUĞUN TEHLİDE OLDUĞUNU ÖĞRENDİM”

“Bugün size güzel ülkem Türkiye’nin selamlarını getirdim. Bugün burada sadece bir rock sanatçısı olarak değil, bir iyilik organizasyonu olan Ahbap’ın kurucusu ve başkanı olarak bulunuyorum. Buraya bazı proje ve önerilerimi sizlerle paylaşmak için gelmiştim ama bu sabah uyandığımda Gazze’de 600 binden fazla çocuğun büyük tehlike altında olduğunu öğrendim.” diyerek sözlerine başladı.

“10 BİNDEN FAZLA ÇOCUĞUN ÖLMESİNİ NASIL HAKLI GÖSTERDİNİZ?”

Levent, yaptıkları yardımların Gazze’ye ulaşmadığına dikkat çekerek İsrail yönetimine tepki göstererek sözlerine şöyle devam etti. “Başbakan Netanyahu’ya bir soru sormak istiyorum. 10 binden fazla çocuğun öldürülmesini nasıl haklı gösterebilirsiniz? İsrail’iin Gazze’ye yaptığı saldırılarda 100 binden fazla Birleşmiş Milletler çalışanı hayatını kaybetti” ifadesini kullandı.

ALKIŞLARLA DESTEK GÖRDÜ

İsrail hükümetini bu zulüm ve insani krizden dolayı kınadığını dile getiren Levent, “Gazze’deki savaşı protesto eden savaş karşıtı Yahudi toplumu da dahil olmak üzere Amerikalı ve Fransız öğrencilerle dayanışma içerisindeyim.” sözleri salonda alkışlarla desteklendi.

NOKTA GAZETESİNE KONUŞTU

Haluk Levent’e Nairobi’de ulaşan Nokta Gazetesi ekibine özel açıklamada bulundu. Açıklamasında;

“Evet yardım projeleri ile ilgili aslında konuşmamız vardı. Ama son anda çıkardık onu metinden ve böyle bir durum yapmak istedik açıkçası.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomik zorluklarla mücadele edenler için
Sıradaki Haber Nakit arayışında olanlara müjde! Akbank, Garanti BBVA ve İş Bankası faizsiz kredi için yarışıyor!