Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi: Çalışma arkadaşlarımız darp edildi

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin İzmit Belediyesi ekiplerine fiziki müdahalede bulunduğu iddiası üzerine Büyükşehir Belediyesi’nden de açıklama geldi. Açıklamada, “Çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir” denildi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin İzmit

Kentimizin bugünkü gündemi İzmit Belediye ekipleri ile Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Tavşantepe’deki tartışması oldu. Bugün sabah saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgeye giderek asfalt ve yol açma çalışması yaptı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendi sorumluluk alanlarında bulunan alana büyükşehir ekiplerinin izin almadan müdahale ettiğini ve üstelik fen işleri ekiplerini darp ettiklerini belirtti.

İBRAHİM EFE YERLERDE YUVARLANDI

Hürriyet’in açıklamasının ardından AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Tavşantepe eski muhtarı İbrahim Efe de olay yerine geldi. Olay yerine gelen İbrahim Efe ile İzmit Belediyesi personellerinden Necati Erdoğan (Bozo) arasında yaşanan arbede sonrası Efe yerlerde yuvarlandı.

İZMİT BELEDİYESİ’NİN TAM TERSİNİ SÖYLEDİ

Bu gelişmelerin ardından ise Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili açıklama geldi. Hürriyet’in de yer aldığı videoyu paylaşan Büyükşehir Belediyesi paylaşımda çalışma arkadaşlarının darp edildiğini söyledi.

“TAKDİR HALKIMIZINDIR”

İşte o açıklama: “İzmit Belediyesinin değil Şehir Hastahanesi sorumluluğunda olan alana, Şehir Hastanesi Yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir. Takdir halkımızındır.”

 

Tartışmalı alanda çalışmalar devam ediyor!

İbrahim Efe yuvarlandı… Bu görüntüler çok konuşuldu!

İbrahim Efe: Başkan talimat vererek üzerime saldırttı