Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Efe: Başkan talimat vererek üzerime saldırttı

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi anlaşmazlığı sonrası gündem olan İzmit Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe, tartışmaları görüntüler ile ilgili Nokta Gazetesine konuştu

İzmit Belediyesi ile Kocaeli

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde Kocaeli Şehir Hastanesine bağlanan yolda yapılan çalışmalar bir süredir kent gündemindeki yerini koruyor. Bugün sabah saatlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgeye giderek asfalt ve yol açma çalışması yaptı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendi sorumluluk alanlarında bulunan alana büyükşehir ekiplerinin izin almadan müdahale ettiğini ve üstelik fen işleri ekiplerini darp ettiklerini belirtti.

GÜNDEM İBRAHİM EFE

Başkan Hürriyet yaptığı açıklama sonrası olay yerine giderken AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi ve Tavşantepe Mahallesi eski muhtarı İbrahim Efe de olay yerine gitti. Tepki göstermek için Belediye Başkanı Hürriyet’in yanına gitmek isteyen İbrahim Efe, belediye personeli tarafından engellendi. Engellenmesi sonrası kendini yere bırakan İbrahim Efe bir süre yerde yuvarlandı. Kalktıktan sonra ‘polis’ diye bağıran Efe bir kez daha kendini yere bıraktı. Yaşanan olay kısa süre içinde yayılırken tepkiler de gecikmedi.

“TÜM HERKES ÜZERİME SALDIRDI”

Olayların başrolünde olan İbrahim Efe yaşananlar ile ilgili Nokta Gazetesi’ne konuştu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e eşlik etmek istediğini ifade eden İbrahim Efe, “Buradaki alanın Sağlık Hizmetleri Yatırım AŞ’nin olduğunu ona anlatmak istedim. O ise etrafındakilere ve tüm herkese bağırıp çağırarak etrafındakilere talimat vererek bize saldırttı. Benim ona izah etmeye çalıştığım konular vardı. Buranın Sağlık Yatırım Hizmetleri AŞ’ye ait olduğu bir alan olduğunu, burada bir kapı açacağımızı, hizmet edeceğimizi bunu engellememelerini kendisine izah edecektim. Yanındaki arkadaşlar kimlerdir bilmiyorum. Üzerlerinde iş kıyafetleri de yoktu. Tüm herkes üzerime saldırdı. Beni itmek suretiyle fiziki müdahalede bulundular ve yere düşürdüler. Ben sonradan bir darbe geleceğini de düşündüğüm için kendimce tedbirimi aldım. Kalktığımda yeniden yere düşürdüler. Ondan sonra da bu süreç devam etti.

“BİZE YAPILMAMASI GEREKEN BİR HAREKET”

Ben de o esnada işte polis yok mu diye bağırdım. Bize müdahale ediliyor diye. Bunu görmüyor musunuz diye. Bunları yaptım. Başka bir şey yok yani. Bu bize yapılmaması gereken bir hareket. Vatandaşın hizmetine yapılacak. Böyle bir tutum sergilenmesi, engelleme çalışması doğru değil. Çok üzücü bir olay. Hem şahsımıza yapılmış olay çok üzücü hem de millet adına yapılmış olay çok üzücü. Sonuç itibariyle yeni bir kapı açılmak isteniyor. Buradan engelliler geçecek, yaşlılarımız geçecek. Bebek arabasıyla rahat bir geçiş hakkı sağlanacak. Benim alanıma girmeyin demek suretiyle bir hizmeti engellemesinin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Hizmetin siyaseti olmaz. Bizim için o yapmış, bu yapmış, o belediyeyi yapmış, bu belediyeyi yapmış fark etmez.

“HİZMET ETMEK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIM”

Sonuç itibariyle biz de bu mahallede, bu bölgede seçilmiş bir meclis üyesiyiz. Tek derdimiz bu millete hizmet etmek. Yani bize saygınız olmayabilir, bizimle husumetiniz olabilir, bize karşı bir tutum içerisinde olabilirsiniz ama bu kadar saldırıya maruz kalacak, bu kadar fiziksel müdahaleye maruz kalacak bir durumla hiçbir zaman karşı karşıya kalmadım. Dolayısıyla da bu millete hizmet etmek için buradayım. Bu millete hizmet etmek için de elimden ne geliyorsa onu yaparım” şeklinde konuştu.

İbrahim Efe yuvarlandı… Bu görüntüler çok konuşuldu!

Hürriyet’in iddiası: Büyükşehir çalışanları ekiplerimizi dövdü