Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tartışmalı alanda çalışmalar devam ediyor!

Sabah saatlerinde İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arasında yumruklu kavgaya neden olan Şehir Hastanesi Tavşantepe yolunda çalışmalar kaldığı yerden devam ediyor.

Sabah saatlerinde İzmit Belediyesi

İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde Kocaeli Şehir Hastanesine bağlanan yolda yapılan çalışmalar bir süredir kent gündeminde yer alıyor. Bir süre önce hastaneye giden yolda aydınlatma yapan ve bağlantı merdiveni yapan İzmit Belediyesi’nin merdiveni hastane tarafından kesilerek kaldırılmıştı. 8 Nisan günü yaşanan olay ile ilgili İzmit Belediyesi açıklama yaparak hizmetlerinin engellendiğini ifade etmişti.

SALDIRI İDDİASI

Aradan geçen 3 haftanın ardından bugün yeni gelişmeler yaşandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugün sabah saatlerinde tartışmalı olan bölgeye giderek asfalt ve yol açma çalışması yaptı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet kendi sorumluluk alanlarında bulunan alana büyükşehir ekiplerinin izin almadan müdahale ettiğini ve üstelik fen işleri ekiplerini darp ettiklerini belirtti.

 

“HUKUKİ HAKLARIMIZI KULLANACAĞIZ”

Fen İşleri Müdürlerine saldırıda bulunulduğunu ifade eden Hürriyet, “Artık bu kadarı da fazla. Büyükşehir ekipleri bizim fen işleri ekiplerine saldırıyor. Biz uzlaşı dedikçe artık iş sinsi sinsi engellemeyi de aştı, fiziki saldırıya kadar vardı. Hiçbir müdürüme ve çalışanıma saldırıyı kabul etmem. Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Hukuki tüm haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.” İfadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Olayların ardından CHP’li ve AK Partili meclis üyeleri alanda nöbet tutmaya başlarken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Tim’i tartışmalı alanda çalışmalara devam ediyor. Bir yandan asfalt serim işlemini yapan Büyükşehir Ekipleri diğer yandan da hastaneye giriş yolunu açmaya çalışıyor.