Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KİRLİ SEPETİ FİNAL KARARI GELDİ! Now TV Biletini Kesti! Kirli Sepeti Final Mi Yapıyor Resmen Açığa Çıktı! Meğer..

Başrollerinde Ceren Moray, Ayça Bingöl ve Cansu Tosun’un yer aldığı Kirli Sepeti dizisi final kararı geldi. Her hafta pazar günleri ekrana gelen Kirli Sepeti dizisinde beklenmeyen son geldi. İzleyicinin sevdiği yapımlardan olan Kirli Sepeti final günü belli oldu. Peki, Kirli Sepeti final ne zaman? İşte yanıtı..

Başrollerinde Ceren Moray, Ayça

Now TV pazar dizilerinden olan Kirli Sepeti akıbeti belli oldu. Pazar akşamlarının sevilen yapımı Kirli Sepeti yeni bölüm öncesi izleyiciyi üzen karar geldi. Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan’ın paylaştığı Kirli Sepeti final kararı geldi. İzleyenlerin Kirli Sepeti final mi yapıyor sorusu yanıt buldu. Peki, Kirli Sepeti final ne zaman? İşte tüm hikayenin biteceği o tarih..

KİRLİ SEPETİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Now ekranlarında izleyicilerle buluşan Kirli Sepeti dizisi için final kararı geldi. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği Kirli Sepeti dizisinin 31. bölümde ekran macerasını sonlandıracağı söylendi. Başrollerini Ceren Moray, Ayça Bingöl ve Cansu Tosun’un paylaştığı Kirli Sepeti dizisi yeni bir değişiklik olmazsa 19 Mayıs’ta ekrana gelecek olan 31. bölüm ile ekrana veda etmesi planlanıyor. Now TV’nin şimdilik devam etmesi kesin olan dizileri arasında MedYapım’ın Hudutsuz Sevda ve Gold Film’in Kızıl Goncalar dizileri bulunuyor.

KİRLİ SEPETİ 28. BÖLÜM FULL İZLE

Kirli Sepeti 28. bölüm full izle kahraman sanılan kadın hırsız çıktı. Kasap et derdinde Hayriye can derdindeyken yanında kim var kim yok bakmadan paraları olduğunu söyledi. Paranın kokusunu alan Aydan, Songül’ün başına İlkkan’ı kullanarak bela açtı. Hayriye çöpçatanlık peşinde koşarken hiç farkında olmadan masum birinin canının yanmasına sebep oldu. Medine abisinden hiç beklenmedik bir darbe alınca neye uğradığını şaşırdı. Medine’yi iyi bir kocaya emanet etmek isteyen abisi herkesi aynı eve topladı. İkkan ve Medine’nin aynı odayı paylaştığı eve Aydan yıldırım gibi düştü. Kirli Sepeti 28. bölüm 28 Nisan Pazar saat 20.00’de Now TV’de..