Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli için geri sayım başladı! Gece başlayacak, saatlerce sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’yi yarın için sarı kodla uyardı. Meteoroloji uzmanları cumartesi günü direkt yağmurun kesileceği saati duyururken, Kocaeli için geri sayım başladı.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'yi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre Kocaeli’de yarın, yani cumartesi için sarı kod durumu geçerli. Meteoroloji uzmanlarına göre bu gece başlayan yağış, cumartesi günü saat 18:00’e kadar sürecek.

PAZAR HASTALIĞA DAVET VAR
Cumartesi günü neredeyse tüm gün yağışlı geçecek fakat pazar günü yağmur dinecek. Pazar günü 10 ile 21 derece arasında olacak olan hava sıcaklığı farkı herkesi düşündürüyor. Sıcaklık farkları gün boyu uygun giyinmeyi ve üşütmemeyi zorlaştırırken tüm Kocaelililer dikkatli olmalı, yoksa hastalık kapınızda.

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Mrb müge abla anneannem 95 yasinda yürüyemiyor uzun mesafeli evin içinde tuvalete gidebiliyor sadece dışarı çıkmak dolastirmak için sandelyeye ihtiyaç duyuyoruz dışarı çıkamıyor yuruyemedigi için hayata kusuyor evde bağımlı olarak yaşadığı için yardım edermisin bı sandelye anneanemede gonderirmisin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak için
Sıradaki Haber Yeşim Erçetin davalık olduğu kocasının ölümünü ‘Canım kocam’ diyerek duyurdu