Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sinema keyfini ev konforunda yaşayın! En güzel filmler Netflix’te! İşte haftanın yıldızları…

Sinemaseverler, hafta sonuna yaklaşırken Netflix’te en çok izlenen filmleri merak ediyor. Geçtiğimiz hafta (29 Nisan – 5 Mayıs 2024) Netflix Türkiye’de film kategorisinde zirvenin kimin elinde olduğunu sizler için araştırdık.

Sinemaseverler, hafta sonuna yaklaşırken

Netflix, her hafta olduğu gibi bu hafta da Türkiye’deki izleyicilerin en çok tercih ettiği yapımları sıraladı.

29 Nisan – 5 Mayıs 2024 tarihleri arasında, film severlerin ekran başında geçirdikleri zamanlar dikkate alınarak hazırlanan listede, aksiyon ve komedinin harmanlandığı yerli yapım ‘Ölümlü Dünya 2’ zirveyi kimseye bırakmadı.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2

Mermer ailesinin maceralarını konu alan Ölümlü Dünya 2, geçtiğimiz hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen film oldu. Ailenin başı Zafer’in örgüt tarafından kaçırılmasıyla başlayan hikaye, ailenin sempatik suikastçılarının örgütle olan hesaplaşmasını anlatıyor. Saklandıkları yerden çıkarak örgütle aralarındaki hesabı kesinkes kapatmaya kararlı olan Mermer ailesi, izleyicilere hem gülmece hem de gerilim dolu anlar yaşatıyor.

ROMANTİK KOMEDİ VE FANTASTİK MACERALAR LİSTEDE ÜST SIRALARDA

‘Balayımsı’, yeni evli bir çiftin tatil sırasında birbirlerinin farklı yönlerini keşfetmelerini konu alıyor. İzleyiciler, bu zıt kutupların birbirini çekip çekemeyeceğine tanık oluyor. ‘Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’ ise, Grindelwald’ın Muggle’ları yok etme tehdidine karşı Dumbledore’un, Newt Scamander liderliğindeki cadı ve büyücülerden oluşan ekibiyle mücadelesini gözler önüne seriyor.

Minyonlar’ın sevilen karakteri Gru’nun çocukluk hikayesini anlatan ‘Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi’, süper kötü idollerinin reddetmesiyle başlayan ve Minyonlar’ın yardımıyla kötülükte ne kadar ileri gidebileceğini gösteren bir macera sunuyor. ‘Barbarian’ ise, Detroit’te kiraladığı evde beklenmedik bir misafirle karşılaşan genç bir kadının hikayesini anlatıyor ve izleyicilere gerilim dolu anlar yaşatıyor.

Listede ayrıca, isyankâr bir grup savaşçının galaktik bir savaşta yaşadıklarını konu alan ‘Rebel Moon — Part Two: The Scargiver’, Neandertallerin gizemlerini aydınlatan belgesel ‘Neandertallerin Sırları’, bir çocuğun kaçırılmasını ve onunla iletişime geçen eski kurbanların hikayesini anlatan ‘Siyah Telefon’, bağırsak sağlığının genel sağlık üzerindeki etkilerini inceleyen ‘Sağlığınızın Kontrolü Sizde: Bağırsaklarınızda Saklı Sırlar’ ve özel dedektif Ryo Saeba’nın maceralarını konu alan ‘City Hunter’ gibi dikkat çekici yapımlar da yer alıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beş yıl önce sinemalarda gösterime
Sıradaki Haber Eleştirmenlerin hayran olduğu film, Netflix’te ikinci baharını yaşıyor: “Hayallerin Peşinde” izlenme rekorları kırıyor!