Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bir okulda daha dehşet görüntüleri!

Türkiye lise müdürü İbrahim Oktugan’ın öldürülmesinin şokunu atlatamamışken bir şiddet haberi de İstanbul’un Maltepe ilçesinden geldi.

Türkiye lise müdürü İbrahim

Türkiye Eyüpsultan’da özel okulda işlenen müdür cinayetini konuşurken bir şiddet haberi de Maltepe’den geldi. Okulu basan veli ortalığı birbirine kattı; uçan tekme attı, sandalyeyle kapıya vurdu!

ÇILGINA DÖNDÜ

Bir baba, okula etkinliğine geziye giden kızı saat 17.00’ye dek eve gelmeyince Zümrütevler İlkokulu’na gitti, doğrudan müdür ve yardımcılarının bulunduğu odaya yöneldi. Okulun kamera kayıtlarına bakmak isteyen baba isteği reddedilince öfkelendi

KÜFÜRLER, TEHDİTLER HAVADA UÇUŞTU

Öfkeli veli eğitimcilere küfür ve tehditler savurdu, okul koridorunda tansiyon gidere yükseldi. Müdür ve yardımcısı kapıyı kapatıp odaya girince veli kapıyı tekmeledi.

SANDALYEYLE MÜDÜRÜN KAPISINI KIRMAYA ÇALIŞTI

Diğer öğretmenler ve görevliler araya girme istedi ama velinin sakinleşmeye niyeti yoktu, onları da itti. Eline sandalye alıp müdürün kapısını kırmaya çalıştı. Okulun güvenlik görevlisi geldi, onun da işini yapmasına veliyle birlikte okula gelen bir kadın engel oldu.

KIZI ÇOKTAN EVE DÖNMÜŞTÜ…

Ekol TV’de yer alan habere göre baba okulu birbirine kattığı sıralarda geziden dönen kızı çoktan eve gelmişti.