Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Mazlum Kim? Nazmi Kırık Kimdir, Kaç Yaşında? Nazmi Kırık Hangi Dizilerde Oynadı?

Gerçek hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Yalı Çapkını dizisinde Mazlum dönemi başladı. Seyran ile Ferit ilişkisini sona yaklaştıran Mazlum’un Esme’yle hikayesi merak konusu oldu. Kazım’ın en yakınına giren Mazlum kim araştıran izleyiciler için yeni bölüm özeti geldi. İşte Yalı Çapkını Mazlum hikayesi..

Gerçek hayat hikayesinden ekrana

Ankara’nın Dikmeni dizisindeki performansıyla sevilen Nazmi Kırık yeni adresi Yalı Çapkını dizisi oldu. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde gözler Mazlum karakterine çevrildi. Ferit ile Seyran aşkının ortasına bomba gibi düşen Yalı Çapkını Mazlum hikayesi merak edildi. Ekran başındaki izleyiciler Yalı Çapkını Mazlum ile Ferit düşmanlığına odaklandı. Peki, Yalı Çapkını Mazlum kim? Nazmi Kırık kimdir, kaç yaşında? Nazmi Kırık hangi dizilerde oynadı? İşte Yalı Çapkını Mazlum karakteri..

YALI ÇAPKINI MAZLUM KİM?

Cuma günlerinin sevilen yapımı Yalı Çapkını yeni bölüm Mazlum ortaya çıktı. Yıllar öncesine dayanan Hattuç ile Mezide düşmanlığının tam ortasında yer alan Mazlum hain planlarını devreye soktu. Akın ile Mezide’nin işkencelerinden kurtulan Seyran bu kez Mazlum’un planlarıyla sarsıldı. Kazım’ın en yakını olan Mazlum’un Esme ile yakınlaşması başladı.

NAZMİ KIRIK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1976 Diyarbakır doğumlu Nazmi Kırık, Mezopotamya Kültür Merkezi Diyarbakır şubesinde tiyatro ve dans çalışmaları yaptı. Pek çok oyunda yer alan Nazmi Kırık Seyr-i Mesel Sanat Atölyesi’ni kurdu. Güneşe Yolculuk filmiyle sinema kariyerine adım atan Nazmi Kırık asıl ününe Ankara’nın Dikmeni dizisi ile kavuştu. Çalışmalarına Türkiye ve Almanya’da devam eden oyuncunun yeni adresi Yalı Çapkını dizisi oldu. Nazmi Kırık oynadığı yapımlar Güneşe Yolculuk, Fotoğraf, Küçük Özgürlük, Sıfır Kilometre, Organize İşler, Beynelmilel gibi projelerde yer aldı.

NAZMİ KIRIK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN