Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeniden Refah Partisi’nin Başiskele adayı belli oldu

Yeniden Refah Partisi Başiskele Belediye Başkana adayını açıkladı. Başiskele’nin adayı Uğur Yüksel oldu.

Yeniden Refah Partisi Başiskele

Yerel seçimlere aylar kala siyasi partilerin aday hazırlıkları hız kazandı. Genel seçimlerde ilimizden 1 milletvekili çıkaran Yeniden Refah ise seçimlere en heyecanlı hazırlanan partilerin başında geliyor

3 İLÇEYİ AÇIKLADI

Büyükşehir adayı olarak Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal’ı aday gösteren YRP 6 ilçe belediye başkan adayını da açıklamıştı. Yeniden Refah bugün 3 ilçe belediye başkan adayını daha açıkladı.

3 ADAY KALDI

YRP Başiskele Belediye Başkan adayı Uğur Yüksel,  Darıca Belediye Başkan adayı Fatma Kurtuluş, Dilovası Belediye Başkan adayı ise Ercan Oğuz oldu. Gebze,  İzmit ve  Çayırova Belediye başkan adayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

HÜSEYİN AYAZ OLMADI

Öte yandan Yeniden Refah Partisi AK Partili Hüseyin Ayaz’ı Başiskele’den aday gösterileceği ile ilgili iddialara da son cevabını vermiş oldu.

Uğur Yüksel Fatih Erbakan ile birlikte görülüyor…

YORUMLAR

4 adet yorum var

  1. Şimdiye kadar başiskele’de akpartiye verdim ama bu sefer oyum yeniden refah a dır.umarım bu sokak hayvanlarına bir çare bulurlar bu her yerde köpek besleyenlere bir çare bulurlar . özel eğitimli çocuğum var köpek saldırdı . Kızımada saldırdı başkalarının çocuklarımada saldırdılar çünkü sürekli kedi köpek besleyen bissürü köpeği sokağa dolduran hayvan besleyen yüzünde kaç kere belediyeyi aramama rağmen rağmen bi çare bulunamadı çoğunluğu dinleme tense bir kişiyi dinlemeyi tercih ediyorla oysaki bütün mahalle şikayetçi bu durumdan. İlla çocuklarımızın başina daha a kötüsünü gelmesi lazım .. Bu yüzden oylar yeniden Refah a.

  2. Allahın İzniyle Yeniden Refah Partisi Olarak Uğur Başkanımla Birlikte Başiskelemizi Refahlı Günlere Kavuşturacağız.

  3. Hayırlı olsun AKP’nin başarısının devaminj dilerim yeniden refah partisi basiskelede tirtt oldu huseyin ayazi beklerdim kazanma sansida yuksekdi tebrikler Hüseyin Ayaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Devlet Bahçeli’nin çağrısı ile MHP’ye
Sıradaki Haber Sancaklı tekrar teşkilatta! Dört ay zor geçti