Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sancaklı tekrar teşkilatta! Dört ay zor geçti

Devlet Bahçeli’nin çağrısı ile MHP’ye geri dönen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, uzun bir sürenin ardından İl Başkanlığını ziyaret ederek teşkilat ile bir araya geldi

Devlet Bahçeli’nin çağrısı ile

Yerel seçimler öncesinde AK Parti’ye yönelik eleştirileri sebebiyle partisi tarafından istifası istenen MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin davetiyle partisine dönmüştü. 2023’ün Aralık ayında istifası istenen Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, daha sonra davet üzerine tekrar partisine döndü. 4 ay bağımsız olarak milletvekilliği görevini sürdüren Saffet Sancaklı yaklaşık 3 hafta önce yeniden MHP’ye üye olmuştu.

“İL BAŞKANLIĞINA GELDİ”

Partisine geri dönen Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, uzun bir aranın ardından bugün partisinin İl Başkanlığına gelerek teşkilat ile bir araya geldi. Parti binası önünde meşaleler ile karşılanan Saffet Sancaklı, makam odasında İl Başkanı ile görüştükten sonra teşkilat mensuplarına seslendi.

“KOCAELİ’NİN KENDİSİDİR”

Toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş gerçekleştirdi. Demirbaş, “kıymetlimiz, kaptanımız, liderimizin yol arkadaşı, milletvekilimiz Saffet Sancaklı kendini vakfettiği yuvasına hasret. Liderimizin talimatı ile geri dönmüştür. MHP Kocaeli teşkilatları olarak kaptanımızın dönüşünü mutluluk ile karşılamış, kavuşmayı özlemle beklemiştik. Bu süreç içerisinde Saffet Sancaklı Kocaeli’nin sadece kaptanı değil Kocaeli’nin kendisidir. Evine, yuvana, kardeşlerinin yanına hoş geldin abi” ifadelerini kullandı.

“BAĞIMSIZ VEKİL OLARAK GÖZÜKSEYDİM HOŞ OLMAYACAKTI”

Daha sonra söz alan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı konuşmasında, “Pek heyecanlanan bir adam değilim. Bugün gerçekten heyecanlandım. 9 Aralıkta Genel Başkanımız talimatı ile partiden istifa et demiş. Yaklaşık 4 ay sonra Genel Başkanımız MYK toplantısında kaptan yuvana dön davetinde bulunmuştu. Bu da beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bizde lider bir şey söylediği zaman talimattır emirdir. Genel Başkanımız ne dediyse onu yaptım. 4 ay benim için zor geçti. Bağımsız milletvekili ile buralarda gözükseydim hoş olmayacaktır. Sosyal medyamı kapattım kimse ile görüşmedim. Tekrar yuvaya geri geldim. Bir yere gitmemiştim sadece fiziken yoktum. Hepinize bu güzel karşılamadan dolayı teşekkür ederim” dedi.

“KOCAELİ TEŞKİLATLARI KAPTANINI ÖZLEMİŞ”

Sözlerine devam eden Sancaklı, “Siyasi partileden bazı olaylar olur. Bu 4 aylık süre içinde ne teşkilatlardan bana ne de benden teşkilatlarda bir durum olmadı. Lider dön dedi ve yuvaya döndük. Bıraktığımız yerden devam edeceğiz. MHP Türkiye’nin sigortasıdır. Türkiye Cumhuriyetinin bekası noktasında mücadeleler verdik. Vermeye devam edeceğiz 4 ayda buruldum. Alışmışız devamlı gelmeye. Hasrete de ihtiyaç var. Hepinize teşekkür ediyorum. Bu tip şeyler spekülasyonlara açık şeyler. Genel başkan istifa et dedi ettik yuvaya dön dedi döndük. Biraz kampa girdim. Dinlendim. Yüksek bir enerji ile devam edeceğiz. 4 ay az bir süre değil. Görüyorum ki Kocaeli teşkilatları kaptanını özlemiş.

“YÜZDE 16,62 ALDIK”

Türkiye genelinde MHP’nin girdiği yerlerde aldığı meclis üyesi oy sayısı ölçülüyor. Girmediğimiz yerleri çıkardığımızda yüzde 16,62 almış. En büyük başarı elde etmiş gözüken ana muhalefet partisini il genel meclis üyesi 29. Lider ne diyorsa odur bizde. O olay speküle de edildi. Konuşulan şeylerdi. AK Partili arkadaşlar da görüşüyorduk. Spelküleatif bir haber olayları bu noktaya getirdi. 16,62 almıştır” dedi.

Kocaeli’de kazanılan ilçelerde belediye başkan yardımcılığı alınması ile ilgili de konuşan Sancaklı, “Kocaeli’de 9 belediye başkan yardımcılığı almak MHP’nin büyük başarısı. O arkadaşlara başarılar diliyorum. Hem hizmet edip hem de Milliyetçi Hareket Partisini temsil edecekler. Bu meseleyi il başkanımız ile aylardır konuşuyoruz. Teşkilatlarla konuştuk. Kendi partimizin kurullarına ilettik. Başkan yardımcılarımız olması teşkilatımız için çok önemli” dedi.

“TÜRK MİLLETİ YAKIŞTIRIYOR”

TFF Başkanlığı iddiaları ile ilgili de konuşan Sancaklı, “Geri çağrılışımın onunla bir alakası alakası yok. TFF başkanlığını Türk Milleti bana çok yakıştırıyor. Tüm Türkiye’yi ilgilendiren bir spor yasası oldu. Bunun hazırlayıcılarından biri benim. TFF Başkanlığı sürekli sosyal medyada gündeme geliyor. Ben milletvekiliyim bir söz söyleme hakkım yok.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yerel seçimler sonrası Kocaeli’yi ziyaret
Sıradaki Haber Yılmaz’dan seçim değerlendirmesi; “Kazandık ama beklediğimiz sonucu alamadık”