Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onyaka Marketleri Başiskele şubesinin açılışına müthiş ilgi!

İlimizde 5 farklı bölgede şubesi bulunan Onyaka Marketleri’nin 6. şubesi kapılarını açtı. Büyük indirimlerin gerçekleştiği günde Başiskele halkı açılışa yoğun ilgi gösterdi, protokol, Kaya ailesini yalnız bırakmadı.

İlimizde 5 farklı bölgede

KÖRFEZ MAHALLESİ KURDOĞLU SOKAK’TA

Onyaka Marketler Zinciri halkalarına bir yenisini daha ekledi. İlimizde 5 farklı bölgede şubesi bulunan Onyaka Marketleri’nin altıncı şubesi Körfez Mahallesi Kurdoğlu Sokak No: 2-A Başiskele adresinde hizmetine başladı. Açılışa gününe özel indirimlerin gerçekleştiği günde yoğun ilgi yaşanırken, vatandaşlar indirimli ürünlere ulaşmak için birbiri ile yarıştı.

PROTOKOL AKIN ETTİ

Erzurumlu olan ve ilimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan iş insanları Ahmet Kaya, Metin Kaya ve Orhan Kaya’nın sahibi olduğu Onyaka Marketleri’nin 6’ıncı Şubesi’nin açılışına Ak Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt,  Başiskele Belediyesi Başkan Yardımcıları Arif Başkan ve Halit Bayhan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk,  Başiskele Müftüsü Aşur Akyol, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) Başkanı Tekin Dursun, Yağmur Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Bayram, Kaya ailesi, Günkay Marketler’in kurmayları ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

365 GÜN İNDİRİM!

Onyaka Marketleri sahiplerinden Ahmet Kaya Nokta TV ve Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Altıncı şubemizi Başiskele’ye açmış bulunmaktayız. Coşku ve ilgi bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Gelenlerden, vakti olmayıp gelemeyenlerden, selam gönderenlerden, herkesten Allah razı olsun. Başiskele halkına hizmet bizden, alışveriş tercihi onlardan. 1996’dan beri Kocaeli’de ticaret yapıyoruz. Bizi bilenler biliyor. Bizde 1 gün değil, her hafta, her ay halk günleri yapıyoruz. İndirimlerimiz her daim devam edecektir” dedi. Metin Kaya ise “Allah’a şükürler olsun ki “Bismillah” dedik başladık, Başiskele ilçemize altıncı şubemizi açtık. Müşterilerimize en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Başiskele halkının bizden memnun olacağına inanıyoruz” ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN DUYURULAR OLACAK

Protokol konuşmalarının ardından Başiskele Müftüsü Aşur Akyol’un duası ile açılış kurdelesi birlikte kesildi ve ardından toplam 600 metre kare alanda 30’a yakın personeli ile hizmet veren Onyaka Marketler Başiskele Şubesi gezildi. Açılışa özel hemen hemen tüm ürünlerde büyük indirimler dikkati çekerken halkın ilgisi zaman zaman izdihama neden oldu, kasada uzun kuyruklar oluştu.  Onyaka Market kurmayları sosyal medya hesaplarından günlük olarak indirimli ürünlerin paylaşılacağını duyurdu ve tüm halkı Onyaka Marketleri’ne davet etti.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gazeteci Metin Cihan, Gebze Belediyesi
Sıradaki Haber İddia: Adnan Köşker İsrail’e çelik satmış