Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burak Kanpara, Bağdatspor’a veda etti

Bağdatspor’da 3 yıldır kulübün başkanlığını yapan ve iki kez takımı BAL’ın kapısına kadar getiren Başkan Burak Kanpara bıraktığını duyurdu. Açıklama şu şekilde…

Bağdatspor’da 3 yıldır kulübün

ÜZDÜĞÜM KİM VARSA HAKLARINI HELAL ETSİN

Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nin köklü kulübü Bağdatspor’da 3 senedir başkanlık yapmaya çalıştım. Sportif sonuçlar bir yana, gönül ilişkilerinde de kırdığımız, kırıldığımız ilişkiler kurduk.
Bu süreç zarfında kalbini kırdığım, istemeden üzdüğüm kim varsa hakkını helal etsin.
Bu şanlı bayrağı taşımaya talip, ağabey, kardeş ve arkadaşlarımın her daim yanında olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

KENDİ İSTEĞİMLE

Takımımızı hiçbir şartta yalnız bırakmayan ve sayısı 10’u geçmeyen, kendilerini bilen, yanımda duran aslan kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bizleri hiç bir zaman hiç bir koşulda yalnız bırakmayan Çakıroğlu ailesine teşekkür ediyorum. Üç senelik zaman zarfında çalıştığım tüm teknik ekip ve futbolcu kardeşlerime hakkım sonuna kadar helaldir. Onlar da haklarını helal etsinler.
Bağdatspor Kulüp Başkanlığı görevimden kendi isteğimle istifa ediyorum.

Karamürselspor resmen TARİH yazdı! BAL’dalar!
Karamürsel Alp… Osmanlı tarihinin ilk amirali… Karamürsel Alp’in torunları bu sezon futbol mucizesi gerçekleştirdi ve 2 yıl sonra adlarını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırdı.

2 YIL SONRA

“Ölünce Benı̇ Öyle Bı̇r Yere Gömün Kı̇ Sırtım Dağlara Dayansın, Kucağıma Denı̇zı̇ Verı̇n, Daı̇ma Donanmamı Göreyı̇m” diyen Karamürsel Alp’in adının yaşatıldığı güzel Kocaeli ilçesi Karamürsel’in 101 yıllık köklü çınarı Karamürselspor futbolda destan yazdı. Erdin Bilgiç’in başkanlığında, Mustafa Kaya’nın teknik patronluğunda inanılmaz bir sezon geçiren sarı lacivertliler baraj maçında Bağdatspor’u normal süresi 0-0 sona eren maçta penaltıların ardından 3-1 mağlup etti ve 2 yıl sonra adlarını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırdı.

ARSLAN KULAKSIZ’DA UNUTULMAZ GÜN

Normal sezonda grubunu lider bitiren Bağdatspor ile son anda kendisini Play-Off’a atan Karamürselspor, Yükselme Grubu maçlarında 17’şer puan topladı. İki takım da ayağına kadar gelen BAL fırsatını Yükselme Grubu maçlarında yakalayamayınca, ikili averajları eşit olan takımları kader baraj maçında buluşturdu. Dev maç Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadı’nda oynandı. Bağdat taraftarı açık ve geniş tribünlerden, Karamürsel taraftarı da kale arkasından takımlarını destekledi.

STRES, FUTBOLDAN UZAKLAŞTIRDI

Maçı, Kocaeli’nin yükselen değeri Abdülbaki Akyıldız yönetti, yardımcılıklarını Burak Celep ve Mehmet Ali Vardar yaptı. Maçın normal süresi ve uzatma süresi 0-0 sona ererken iki takım futbolcuları gerek stresten gerekse de hata yapmak istemeyince sorumluktan uzak bir görüntü sergiledi. Futbol adına olumlu bir şey söylemek zor olsa da saha içindeki rekabet üst düzeydeydi. Bağdat da Karamürsel de 1’er kez gole yaklaşsa da 120 dakika 0-0 sona erdi.

CENTİLMENLİK HAKİMDİ

BAL’a çıkacak olan takımı penaltılar belirledi. Karamürsel tarafı 3 penaltıyı gole çevirdi, 1’ini kaçırdı, Bağdat ise 1’ini gole çevirip 2’sini kaçırdı. Böylece 3-1’lik skorla maçı kazanan Mürsel Alp’in torunları tarihi sezonu BAL’a çıkarak tarihi bir başarı ile taçlandırdı. Maçın ardından Bağdatspor’da üzüntü, Karamürselspor’da ise sevinç hakimdi. Centilmence geçen maçın ardından Bağdat tarafı, Karamürsel’i kutladı, Karamürsel tarafı da Bağdatlı kardeşlerine aynı şekilde karşılık verdi.