Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Veli Yıldız’dan dikkat çeken paylaşım: 2 tane asalak

Görevden alınan Demokrat Parti Körfez İlçe eski Başkanı Veli Yıldız sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “2 tane asalak’ sözlerine yer verdi. Yıldız’ın bu sözleri kime söylediği merak ediliyor.

Görevden alınan Demokrat Parti

Demokrat Parti Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız dün istifa ettiğini duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ise yaptığı açıklamada “Yerel seçimlerde hem Kocaeli İl Yönetimi hem Genel merkezin talimatları dışında hareket ettiği için görevinden alındı” dedi.

“YALANDAN FOTOĞRAF VERİYOR”

Gerçekleşen karşılıklı açıklamaların ardından Yıldız’dan dikkat çekici bir açıklama daha geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yıldız açıklamasında, “Kocaeli’deki asalak genel seçimlerde ve yerel seçimlerde partiye bile uğramadı. 6-7 ay partiye uğramadı . Yalandan yol üstündeki teşkilatlar da fotoğraf verdi.

“YANGINDAN MAL KAÇIRIR GİBİ”

Yoksa çocukların ve yeğenlerin Büyükşehir’de çalışıyor sana parmak sallıyor…  Partim zarar görmesin diye istifa ettim diyorum. 2 tane asalak biz görevden aldık diye gruplarda ve basına yangından mal kaçırır gibi yetiştiriyor” sözlerine yer verdi.

MURAT AYDOĞDU MU?

Bu paylaşımın ardından geçtiğimiz senelerde ‘Ankara Kuşu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım akıllara geldi. Paylaşımda şu sözler yer alıyordu: “Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu’nun, oğlu ve yeğenini Ak Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde işe soktuğu ve seçimlere çok kısa bir süre kala her ikisini de memur kadrolarına aldırdığı öne sürülüyor. Yalansa ‘yalan’ desin bakalım.”