Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’ye yağmur geliyor: Çiftçiler sevinecek

Çiftçiler memnun, işte Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Kocaeli’nin bir haftalık hava durumu…

Çiftçiler memnun, işte Meteoroloji

Kocaeli’de yaz mevsiminin kurak geçeceği düşünülürken, kış ve bahar aylarında toprağın suya doyamaması çiftçileri endişelendiriyor. Bazı arazilerde çatlaklar oluşmasına neden oluyordu. Ancak Meteoroloji genel müdürlüğünün verilerine göre yağışlı havalar geri dönecek! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, Kocaeli genelinde bu gece başlayacak yağmurlar, 2 Mayıs Perşembe gününe kadar devam edecek.

AMAN DİKKAT!

Ancak, yağmurların çiftçileri sevindireceği kadar sel tehlikesine de yol açabileceği belirtiliyor. 1 Mayıs İşçi Bayramı parçalı bulutlu geçecek. Ancak, yağmurlu havanın bir günlük aranın ardından 4-5 ve 6 Mayıs tarihlerinde tekrar etkili olması bekleniyor.

SICAKLIKLARA ETKİSİ OLCAK MI?

Yarın en düşük sıcaklık 14 derece, en yüksek ise 19 derece olacak. Pazartesi günü en düşük sıcaklık 15 derece iken, en yüksek 20 derece bekleniyor. Salı günü en düşük sıcaklık 15 derece iken, en yüksek sıcaklık 19 derece olacak ve kuvvetli gök gürültülü yağışlar bekleniyor. Çarşamba günü ise kentte bir günlük güneşli hava hakim olacak, sıcaklık 16 ila 20 derece arasında değişecek. Perşembe günü ise en düşük 16 derece ile en yüksek 21 derece arasında değişen sıcaklıklarla kuvvetli gök gürültülü yağış geri dönüyor.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu tahmin raporu.