Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seyircinin taşkınlığına karşılık sahneyi terketti

Son dönemde gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Necla Karahalil ile olan ayrılığı konuşulurken, gösteri sırasında seyircilerin yaptığı taşkınlık sebebiyle sahneyi terk etmesi de sosyal medyayı salladı.

Son dönemde gündemden düşmeyen

Komedyen Cem Yılmaz’ın, kendi standup gösterisi sırasında “salondaki seyircinin taşkınlığına dayanamayarak rahatsızlık veren seyirciler salondan çıkarılıncaya kadar sahneyi terk ettiği” iddia edilmişti. Yılmaz, sosyal medyadan sahneyi terk etme iddialarına cevap verdi. Yılmaz, “Seyircim sahneye uzak biR bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim. Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor” ifadelerini kullandı.

YAZILANLAR DOĞRU DEĞİL

“Bugün hiç takip edemedim, geçen hafta olan bir hadise haber yapılmış. Yazılan doğru değil, 2000 kişinin konforu için, seyircim, sahneye uzak bir bölgede 2 kişinin taşkınlık yaptığını ve sahneyi duyamadıklarını söyledi. Ben de konfor sağlandıktan sonra devam ettim. Çocuk gibi haberler yapmışsınız. Seyirci şöyle dedi, o da sahneden indi ne yahu? Dün mü başladık bu işe? Gösteriye gelen gelmeyen yorum yapıyor ikrah geldi ha. Allahtan oyunlar bitiyor, biraz kafa dinlersiniz hazirandan sonra” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ gerçekleştireceği bakım ve onarım
Sıradaki Haber Dikkat: Yarın o ilçeler elektriksiz kalacak!