Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cenk Eren’e hediye şoku!

Cenk Eren, 10 yıl önce bir arkadaşının kendisine doğum gününde hediye ettiği saatin sahte çıktığını itiraf etti.

Cenk Eren, 10 yıl

Doğum gününde kendisine hediye alamadığını belirten arkadaşının, kolundaki saati çıkarıp kendisine verdiğini belirten şarkıcı, daha sonra şok yaşadı. Ünlü şarkıcı “Beni affet sana doğum günü hediyesi alamadım. Bu sana yakışır arkadaşım diyerek kolundaki saati çıkarıp koluma takan arkadaşın kullandığı bütün saatler. Yoksa o gün bu şovu yapmak için özellikle mi sahte saat takıp gelmiştir benim doğum günü davetime” diyerek takipçilerine dert yandı.

SAATİN SAHTE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Hediye edilen saatin SAHTE olduğunu öğrendiğinde büyük şok yaşadığını belirten Eren, “Ah be arkadaşım, benim senden hediye beklentim yoktu. Ne gerek vardı bütün bu dağları aşmaya? Gerçeklerin bir huyu varmış ya, 10 sene sonra kayışını değiştireyim dedim çıktı bak ortaya” diyerek arkadaşına da sitemde bulundu. Yaptığı itiraf ile birlikte gözler ünlü şarkıcıya sahte saat hediye eden kişinin kim olduğunu sorusuna Eren, bu konuda asla isim vermeyeceğini niyetinin arkadaşını rezil etmek değil yaptığı şeyin yanlış olduğunu ona göstermek istediğini söyledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beş yıl önce sinemalarda gösterime
Sıradaki Haber Eleştirmenlerin hayran olduğu film, Netflix’te ikinci baharını yaşıyor: “Hayallerin Peşinde” izlenme rekorları kırıyor!