Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM CANLI İZLEME LİNKİ: Kızıl Goncalar 15. Bölüm İzle Full Tek Parça! Now TV Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Youtube

Her hafta pazartesi günleri ekrana gelen Kızıl Goncalar 15. bölüm full izle başladı. 22 Nisan Pazartesi günü yayınlanan Kızıl Goncalar yeni bölüm savcı diziye giriş yaptı. Tüm bildikleri yalan olan Cüneyd annesinin intihar ettiği gerçeğiyle yıkıldı. en büyük destekçisi Zeynep olurken Meryem’den büyük hamle geldi. İşte Kızıl Goncalar 15 bölüm canlı izle linki..

Kızıl Goncalar 15. bölüm araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. 22 Nisan Pazartesi Now TV yayın akışı listesinde yerini alan Kızıl Goncalar yeni bölüm full izle Cüneyd çocukluğundan bu yana yüzleşmek zorunda kaldığı gerçekleri öğrendi. Her hafta pazartesi akşamları yayınlanan Kızıl Goncalar 15. bölüm izle full tek parça Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent’in vicdan muhasebesi başladı. Meryem, Cüneyd ve Zeynep’e dair önemli sırrı öğrenince köşeye sıkıştı. Kendi sonunu hazırlayan Suavi ne yapacak merak konusu oldu. İşte Kızıl Goncalar 15. bölüm izle full tek parça ekranı..

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM CANLI İZLEME LİNKİ

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜM FULL İZLE

Kızıl Goncalar 15. bölüm izle annesinin sandığının aksine intihar ettiğini öğrenen Cüneyd yıkıldı. Bildikleriyle afallayan yalnız Cüneyd olmadı. Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, vicdanıyla korkuları arasında sıkışıp kaldı. Meryem, Cüneyd ve Zeynep’e dair önemli bir sırrı öğrenince köşeye sıkıştı. Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi, posta oturmak için hamlelere başladı. Tehlikeli ve cüretkar plan yapan Sadi Hüdayi’nin karşısında olan Cüneyd kendisini ortasında bulduğu mücadelede dedesi Mürşid Efendi için endişelenmeye başladı. Kızıl Goncalar son bölüm full izle Levent, Zeynep’i kurtarmak için peşine düştüğü Cüneyd’in annesiyle ilgili bambaşka bir gerçeğe ulaştı. Kızıl Goncalar 15. bölüm 22 Nisan Pazartesi saat 20.00’de NOW TV’de..

DİĞER VİDEOLAR