Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ FULL İZLE! Serenay Sarıkaya Kimler Geldi Kimler Geçti1. Sezon Full İzle Kesintisiz! Netflix Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon 1. Bölüm İzle

Netflix yeni diziler içinde başı çeken Kimler Geldi Kimler Geçti yayına girdi. Efsane oyuncu kadrosunu bir araya getirdiği yeni dizi Kimler Geldi Kimler Geçti izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş gibi isimlerin paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti 1. sezon full izle ekranı burada..

Kimler Geldi Kimler Geçti 1. sezon 1. bölüm izle araştırması yapan izleyicilerin beklediği an geldi. 9 Mayıs Perşembe günü Kimler Geldi Kimler Geçti 1. sezon bölümleri yayına girdi. Netflix yeni diziler Kimler Geldi Kimler Geçti dikkat çeken hikayesi ve oyuncu kadrosuyla yayına girdi. Kimler Geldi Kimler Geçti full izle genç avukat acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atınca en yakın dostları ona destek olmaya başladı ve hikaye start aldı. İşte Netflix Kimler Geldi Kimler Geçti dizi 1. bölüm full izle ekranı..

NETFLİX KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ KONUSU

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Hakan Kurtaş’ın paylaştığı Netflix Kimler Geldi Kimler Geçti izle genç bir avukatın acı verici bir ayrılığın ardından yeni ilişkisinin karmaşık dünyasına adım atar. Ancak genç avukatı bu zorlu döneminde en yakın arkadaşları destek olur.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ OYUNCULARI

Serenay Sarıkaya

Metin Akdülger

Hakan Kurtaş

Boran Kuzum

Ahmet Rıfat Şungar

Meriç Aral

Bade İşçil

Esra Ruşan

Efe Tunçer

Cem Güler

Zeynep Tuğçe Bayat

Gülcan Arslan

Bilgi Aydoğmuş

Nil Sude Albayrak

Sümeyra Koç

Selçuk Borak

DİĞER VİDEOLAR