Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnci Taneleri Nehir Kim? Sera Kutlubey Kimdir, Kaç Yaşında? Sera Kutlubey Sevgilisi Kim? Sera Kutlubey Hangi Dizilerde Oynadı?

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri yeni bölüm Nehir ortaya çıktı. Güzel oyuncu Sera Kutlubey, İnci Taneleri dizisine giriş yaptı. Peki, İnci Taneleri Nehir kim? Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı

Kanal D perşembe dizileri arasında yer alan İnci Taneleri dizisinde Nehir karakteri geldi. 25 Nisan Perşembe akşamı yayınlanan İnci Taneleri 12. bölüm Azem’in aradığı kızı Nehir Yücedağ ortaya çıktı. Sosyal medyada sıkça konuşulan güzel oyuncu Sera Kutlubey fanları yeni bölüme odaklandı. Peki, İnci Taneleri Nehir kim? Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Sera Kutlubey hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Sera Kutlubey oynadığı diziler..

İNCİ TANELERİ NEHİR KİM?

Zalim İstanbul dizisinde Cemre rolüyle sevilen güzel oyuncu Sera Kutlubey asıl ününe İyilik dizisi ile kavuştu. Sevilen yapımda Damla karakterine bürünen Sera Kutlubey yeni adresi İnci Taneleri dizisi oldu. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisine Nehir Yücedağ rolüyle giriş yapan Sera Kutlubey, Azem’in yıllardır görmediği kızı olarak döndü. Azem’in cezaevine girmesiyle bir daha görmediği kızı Nehir, bambaşka biri olarak yıllar sonra ilk kez babası ve kardeşinin karşısına çıktı.

SERA KUTLUBEY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

24 Ekim 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sera Kutlubey, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okudu. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşayan Sera Kutlubey daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. İsimsizler dizisinde Seher karakterini canlandıran güzel oyuncu asıl ününe Zalim İstanbul dizisinde oynadığı Cemre karakteriyle kavuştu. 1.65 metre boyunda, 52 kilo ve akrep burcu olan Sera Kutlubey İnci Taneleri dizisinde Nehir karakterine büründü

SERA KUTLUBEY OYNADIĞI DİZİLER

İyilik / Damla / 2022

Hercai / Azra / 2020

Zalim İstanbul / Cemre / 2019

İsimsizler / Seher / 2017

Babam ve Ailesi / Hasret / 2016

Kehribar / Genç Leyla / 2016

SERA KUTLUBEY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN