Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Bilgisayar’ deyip geçmeyin: Eliniz ayağınız olacak! Huawei MateBook X Pro 2024 tanıtıldı

Teknoloji devi Huawei, 2024 model MateBook X Pro’yu tanıtarak dizüstü bilgisayar pazarında iddiasını sürdürüyor. Daha hafif ve daha güçlü tasarımıyla öne çıkan MateBook X Pro 2024, her açıdan kusursuz bir deneyim sunmayı vadediyor.

Teknoloji devi Huawei, 2024

Teknoloji devi Huawei, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış yeni nesil dizüstü bilgisayarı MateBook X Pro’nun 2024 modelini görkemli bir tanıtımla duyurdu.

Önceki modeline kıyasla daha hafif ve güçlü bir yapıya sahip olan bu cihaz, performans ve taşınabilirlik arasında mükemmel bir denge sunuyor.

MÜKEMMEL TASARIM

MateBook X Pro 2024, 14.2 inçlik FullView ekranı ile dikkat çekiyor. Bu ekran, %93’lük bir ekran-gövde oranı ve 120 Hz’lik bir tazeleme hızı sunarak kullanıcılarına kesintisiz bir görsel şölen vaat ediyor. 1.000 nit parlaklık ve 3120 x 2080 piksel çözünürlük ile detaylar hiç olmadığı kadar canlı ve net.

Huawei, bu modelde Intel’in en yeni Ultra 7 ve Ultra 9 işlemcilerini kullanarak güçlü bir performans sergiliyor. Grafik tarafında ise Intel Sharp Graphics ile oyunlardan grafik tasarıma kadar geniş bir kullanım alanı sunuluyor. 16GB ve 32GB RAM seçenekleri ve 1TB ile 2TB NVMe PCIe SSD depolama kapasitesi ile hız ve depolama konusunda sınırları zorluyor.

SADECE 980 GRAM

Sadece 980 gram ağırlığındaki bu zarif cihaz, mavi, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle geliyor ve her zevke hitap ediyor. AI Özetleme gibi yapay zeka araçlarıyla donatılmış olan MateBook X Pro 2024, akıllı ve verimli bir çalışma deneyimi sunuyor. 6 hoparlör ve 4 mikrofon ile etkileyici bir ses deneyimi ve kristal netliğinde iletişim imkanı sağlıyor.

70 Wh kapasiteli bataryası ve 140W Turbo şarj özelliği ile uzun süreli kullanım ve hızlı şarj imkanı sunan MateBook X Pro 2024, yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek bir enerjiye sahip. Windows 11 Home Edition işletim sistemi ile gelen cihaz, kullanıcı dostu bir deneyim vaat ediyor.

Huawei MateBook X Pro 2024, Türkiye pazarına giriş yaptığında, avantajlı paketler ve rekabetçi fiyatlarla kullanıcıların beğenisine sunulacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yapay zekâ teknolojisinin hızla geliştiği
Sıradaki Haber İnsanlarla doğal sohbet eden yapay zeka ChatGPT! Nasıl kullanılır? Püf noktaları