Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasak aşk canlı yayında itiraf edildi! Üvey oğluyla kaçan kadın Müge Anlı’da: “Pişman değilim!”

Müge Anlı’da dün yine izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı. Üvey oğlu ile kaçan kadın canlı yayına çıktı açıklamaları herkesi şoke etti. İşte detaylar…

Müge Anlı'da dün yine

Müge Anlı’nın sevilen programı Tatlı Sert, her zaman olduğu gibi yine Türkiye’nin dört bir yanından izleyicileri ekran başına kilitledi. Ancak bu kez, programda yaşananlar sadece stüdyoyu değil, sosyal medyayı da sarsacak bir aile dramını gün yüzüne çıkardı.

Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlu Mustafa’nın, 29 yaşındaki eşi Tuğçe Akpençe ile kaçtığını ve 8 yaşındaki kızları Melodi’yi de yanlarına aldıklarını iddia etti. Canlı yayına bağlanan Tuğçe ve Mustafa şoke eden açıklamalarda bulundu. İşte ilginç olayda son yaşananlar…

 

BEKLENMEDİK İTİRAFLAR

Umut Yetik isimli bir baba, eşi Tuğçe Akpençe ve 19 yaşındaki üvey oğlu Mustafa’nın yasak bir ilişki yaşadığını ve 8 yaşındaki kızları Melodi’yi de alarak ortadan kaybolduklarını iddia etti. Yetik, eşi ve üvey oğlunun ilişkisini canlı yayında anlatırken, izleyiciler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yetik’in iddiaları üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı devreye girdi. Küçük Melodi’nin velayeti için gereken adımlar atılmaya başlandı. Umut Yetik, kızının güvenliği ve velayeti için mücadele ederken, Türkiye’nin dört bir yanından destek mesajları aldı.

STÜDYODA DUYGUSAL ANLAR

Canlı yayına bağlanan Tuğçe Akpençe, tüm iddiaları kabul etti ve üvey oğluna olan aşkını itiraf etti. Bu itiraf, stüdyoda ve sosyal medyada büyük yankı buldu. Umut Yetik, gözyaşları içinde kızının velayetini almak için yetkililere seslendi. Mustafa ise, “Pişman değilim. Böyle olması gerekiyordu. Başka çarem yoktu,” diyerek duygularını ifade etti.

Programın ilerleyen dakikalarında, Müge Anlı’nın Tuğçe’ye sorduğu soruya yanıt alamaması ve devamında dalga geçerek Rusya-Ukrayna Savaşı hakkında konuşması stüdyodaki gergin havayı bir anda değiştirdi. Herkesin kahkahalarla güldüğü bu an, programın gerilim dolu dakikalarına bir mola vermiş oldu.

Bu olay, aile içi ilişkiler, sosyal medyanın etkisi ve toplumun bu tür konulara nasıl yaklaşması gerektiği üzerine ciddi tartışmaları da beraberinde getirdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dijital yayın platformu Netflix, Mayıs
Sıradaki Haber Netflix mayıs ayında izleyicileri ekranlara kilitleyecek! Jennifer Lopez, Benedict Cumberbatch, Serenay Sarıkaya…