Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sosyal medya tartışması kanla bitti

Darıca İstasyon Mahallesinde sosyal medya üzerinden tartıştıkları kişinin bulunduğu kahveye gelerek silahla ateş eden ve 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşi’nin ölümüne neden oldukları belirlenen 7 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Darıca İstasyon Mahallesinde sosyal

Alınan bilgiye göre 12 Nisan günü Darıca İstasyon Mahallesinde meydana gelen olayda Y.T. (20) isimli şahıs, 17 yaşındaki C.Ş.’nin kullandığı çalıntı motosikletle sosyal medya hesabı üzerinden tartıştığı 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşi’nin bulunduğu İstasyon Caddesi üzerindeki kahveye geldi. İddiaya göre motosiklet kaskları ile birlikte kahveye giren Y.T., Ekşi’ye tabanca ile 8 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞMIŞLAR

Yaralanan Ekşi ihbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi gören Ekşi’nin ifadesinde olaydan önce Y.T. isimli kişi ile daha önce sosyal medya üzerinden tartıştıklarını ve küfürleştiklerini, sosyal medya hesapları üzerinden sürekli birbirlerini tehdit ettiklerini söylediği öğrenildi. Ekşi, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 1 hafta süren yaşam mücadelesini kaybetti.

7 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili inceleme başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya karıştıkları belirlenen Y.T. ve C.Ş. ile birlikte onların kaçmalarına ve saklanmalarına yardım ettikleri tespit edilen R.Ç., İ.A., M.İ.A., E.Ö. ve İ.K.T. isimli 7 şüpheliyi, Sakarya, İstanbul, Mersin ve Kocaeli’de belirledikleri adreslerde düzenlenen operasyon sonucu yakalayarak gözaltına aldı. Ayrıca olaya karıştığı belirlenen A.Ö. isimli bir diğer şahsın da başka bir suçtan dolayı tutuklandığı ve cezaevinde olduğu öğrenildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.