Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O okul müdürünün soruşturması tamamlandı… Ceza almadı!

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Atilla Demir hakkında ortaya atılan mobbing iddiaları üzerine açılan idari ve adli soruşturma tamamlandı.

Cahit Elginkan Anadolu Lisesi

Geçtiğimiz sene Cahit Elginkan Anadolu Lisesi Müdürü Atilla Demir hakkında mobbing iddiaları ortaya atılmıştı. Hürriyetçi Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu’nun duyurduğu iddialar sonrası Demir’e idari ve adli soruşturma açılmıştı.

Atilla Demir’in soruşturması tamamlandı. Soruşturma sonrası Atilla Demir hiçbir ceza almadı. Demir’in soruşturmadan aklanmasının ardından Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı açıklama yaptı.

“YEDİRME OPERASYONUNA ŞAHİT OLDUK”

İşte Şanlı’nın o açıklaması: “Bundan bir müddet önce tam durduğumuz bu yerde bir sendikanın eylem adı altında kişel ajandalarını kitlelere yedirme operasyonuna şahit olduk.
Daha önce gene böyle bir eylemde kandırdıkları bir takım sendikalar bile uyanmış bu tiyatronun bir parçası olmayı redetmiş ve eyleme katılmamış.

“SÜREÇ SAĞLIKLI YÜRÜSÜN DİYE AÇIKLAMA YAPMADIK”

Bu sefer yalnız ve kendi üyelerinin bile gelmediği okuldan hiçbir öğretmen arkadaşın destek vermediği goygoylarına imza atmaya çalışmışlardır. Süreç sonrasında müdürümüz Atila Demir hakkında yürütülen adli ve idari soruşturmaların sağlıklı yürümesi adına herhangi bir açıklama yapmamıştık.

“MESNETSİZ VİCDANSIZ…”

Adalet yerini bulmuş hak vaki olmuştur. Yapılan tüm incelemeler ve soruşturmalar sonunda müdürümüz Atila Demir hakkında bir ceza verilmemiş. Tüm suçlamalar karşılıksız mesnetsiz ve vicdansız olarak tarihin çöplüğünde asılı kalmıştır. Süslü cümlelerin yalan pazarında bir alıcısı olmadığı daha önce de olduğu gibi ortaya çıkmıştır. Şimdi kamuoyuna bizim de sorularımız var.

ŞANLI ARKA ARKAYA SORULARI SIRALADI

1.Geçmişte müdürü tanımanıza rağmen ,nezaket kurallarını hiçe sayarak müdürün odasına edeta paldır küldür girerek, mahallede kendi işini kendi halledemeyen ergenlerin abisini çağırması gibi abinizi de alarak Kemal Sunal filminde ki gibi sahte kabadayı edasıyla girdiniz mi? Orada konuştuğunuz konu birilerinin şahsi ve maddi menfaati ile ilgilimiydi?

2. Sendika başkanı olduğu idda edilen ama ne hikmetse yetki alanındaki okula abisiyle gelen vatandaş okulda sigara içilmemesi gereken bir alanda sigara içmiş midir?

3. Bununla ilgili para cezası gibi işleme tabi tutulmuş mudur?

4. Bu ceza yatırılmış mıdır?

5.O okulda öğretmen olan yönetim kurulu üyeniz derse girmediği halde ders defterini imzalamış mıdır?

6.Olayı tespit eden müdür yardımcısının üzerine birilerini de alarak yürümüş müdür?