Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li İlker Kazan’dan CHP’li gençlere tepki!

İzmit Belediyesi’nin TÜGVA ve Ensar Vakfı ile protokolleri iptal etmesi üzerine CHP’li gençler “artık yurt Cumhuriyet çocuklarına ait” şeklinde açıklama yapmıştı. MHP Eski Meclis Üyesi İlker Kazan ise CHP’li gençlerin bu açıklamasını kınadı.

İzmit Belediyesi'nin TÜGVA ve

İzmit Belediye Meclisi ilk toplantısında, TÜGVA ve Ensar Vakfı ile yapılan protokoller iptal edildi. İptalin ardından TÜGVA’ya ait yurdun önünde açıklama yapan CHP’li gençler yurdun artık Cumhuriyet çocuklarına ait olacağını ifade eden bir açıklama yaptı. MHP Eski Meclis Üyesi İlker Kazan, CHP’li gençlere gönderme yapan bir açıklamada bulundu.

KAZAN’DAN CHP’Lİ GENÇLERE KINAMA

Kazan açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “TÜGVA yurdunun önünde CHP’li gençlerin yaptığı talihsiz açıklamada ‘Belirli bir kesimin değil, İzmit’e okumaya gelen bütün cumhuriyet çocuklarının hizmetine sunulmuştur’ diyerek ayrımcılığı kendileri yapmıştır. Nefret söylemlerine, ötekileştirici politikalarına, ayrıştırıcı dillerine aşina olduğumuz bu zihniyetin polisimize, askerimize beşikteki çocuğa, Cumhuriyeti öğreten öğretmenlerimize ateş edenlerle yol yürüdüğünü unutmamak gerekir.”