Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşte yeni müfredat taslağı!

Milli Eğitim Bakanlığı Yusuf Tekin yeni müfredat taslağını paylaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yusuf

Okullarda müfredat değişiyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzun süredir üzerinde çalışılan yeni müfredat taslağını kamuoyu ile paylaştı. Bir haftalık sürede görüş ve öneriler alınacak.

YENİ TASLAK YAYINLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” yeni müfredat taslağını yayınladı. Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait ” Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” yeni müfredat taslağı, “https://gorusoneri.meb.gov.tr” adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

“TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ”

Milli Eğitim Bakanlı Yusuf Tekin, yeni müfredatın ismini “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” olarak tanımladıklarını ifade ederek, “Evrensel modellerden yararlanarak kendi değerlerimizi de sistemin içerisine yerleştirerek özgün bir model üretmeye çaba sarf ettik.” açıklamasında bulunmuştu.

KADEMELİ ŞEKİLDE UYGULANACAK

Yeni müfredat, gelecek eğitim öğretim yılından itibaren okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul beşinci sınıf ve lise dokuzuncu sınıflarda kademeli şekilde uygulanmaya başlanacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ev sahibi olmak birçok kişi
Sıradaki Haber Hayallerinizi ertelemeyin! Vakıfbank’tan %3,79 faiz oranı ile 900.000 TL’lik konut kredisi…