Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan: Yarardan çok zarar veriyor

Hodri Meydan Taraftar Derneği son günlerde başkan adaylığı ile ilgili isimlerin geçmesinin Kocaelispor’a yarardan çok zarar getirdiği belirtti ve konu ile ilgili açıklama yaptı. İşe o açıklama…

Hodri Meydan Taraftar Derneği

BU ŞEHİRDE TEK GERÇEK KOCAELİSPOR’DUR!

Takımımızın son 4 final maçının kaldığı bu dönemde gerek basında yer alan başkanlık adaylarının isimlerinin medyada dolaşması, gerekse de başkan adaylarının basınımıza yapmış olduğu açıklamalar şu an için kulübümüze faydadan çok zarar vermektedir.

Sezonun bitişiyle birlikte önümüzde bir kongre süreci zaten olacaktır. Sezon sonuna kadar gündemimiz kesinlikle Kocaelispor’umuzun başarısı ve şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek adına oyuncularımızı sonuna kadar desteklemek, motive etmek olmalıdır.

Gerek bugüne kadar duyduğumuz, gerekse de bundan sonra duyma ihtimalimiz olan başkan adaylarının bu hassas süreçte planlarını ve adaylıklarını sezon sonu yapılacak olan kongrede camiamızla paylaşmaları hepimiz için en hayırlısı olandır. Bu şehirde ön planda tutulması gereken tek şey Kocaelispor’dur.

“Bu vesileyle özellikle başkan adayları başta olmak üzere; bu şehrin tüm dinamiklerini şu an da şampiyonluk yolunda olan takımımıza (MADDİ, MANEVİ) desteğe davet ediyoruz.”

YORUMLAR

2 adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor sezonun en önemli maçında
Sıradaki Haber Kocaelispor’u nasıl bir Bodrumspor bekliyor?