Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Google Play En İyi 8 Restoran Oyunu!

Restoran oyunları, insanların keyifli vakit geçirmesini sağlarken aynı zamanda hayalindeki işletmeye de sahip olma hissini veriyor. Google Play aracılığı ile deneyimleyebileceğiniz en iyi restoran oyunlarını sizler için derledik.

Restoran oyunları, insanların keyifli

Keyifli ve eğlenceli vakit geçirmek için tercih edebileceğiniz en iyi restoran oyunlarını bu yazımızın içeriğinde bulabilirsiniz. Birbirinden güzel grafiklere sahip olan oyunları oynarken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

GOOD PIZZA, GREAT PIZZA

Good Pizza, Great Pizza adından anlaşıldığı üzere bir pizza pişirme oyunudur. Oyundaki amaç ise en iyi pizzaları yapmak ve aynı zamanda iyi hizmet vermektir. Bu aşamaları geçerek restoran zincirinde yukarı çıkabilir ve sonunda tüm restoranı satın alabilirsiniz. Oyunda restoranın çalışma gününün açık olarak belirtildiği saatler sırasında pizza yapabileceğiz seanslar yer alıyor. Mağazanızı geliştirmek için yeni malzemeler satın alabilir ya da pizza yapma makinelerini geliştirebilirsiniz.

DINER DASH ADVENTURES

Diner Dash Adventures, terk edilmiş bir restoranı geliştirmek, burada yemek hazırlamak ve işlerin büyütülmesini sağlamak üzere tasarlanmıştır. Zamana bağlı görevlerin yerine getirilmesini gerektiren bu oyunda aynı zamanda şirketin yükseltilmesi için de mali durumun en iyi şekilde yönetilmesi gerekiyor. Hem eğlenceli hem de mantığın devreye girdiği bu oyun, Google Play’de en çok tercih edilen restoran oyunları arasında yer alıyor.

COOKING CITY

Cooking City, ışıklı ve oldukça renkli bir arayüze sahiptir. Kolay bir şekilde oynanabilmesi ise bu oyunun en iyi restoran oyunları arasında yer almasını sağlıyor. Zaman odaklı yemek kombinasyonlarının yapılmasını gerektiren bu oyunda müşterilerin taleplerini hızlı bir şekilde karşılamak gerekiyor. Sipariş sırasında müşteriler ne kadar memnun edilir ise o kadar çok para kazanılıyor.

COOKING CRAZE

Cooking Craze, sahip olduğu arayüzü ve oynanış şekli ile bir nebze Cooking City’i andırmaktadır. Her iki oyunda da ışıklı ve renkli bir arayüz kullanıcılara sunuluyor. Bu oyundaki amaç ise müşteriler için yemek kombinasyonlarının tamamlanmasıdır. Aynı zamanda bu oyunda kullanıcıların biraz da sezgilerine güvenerek ilerleme kaydetmesi gerekiyor. Keyifli zaman geçirmenize imkan sunan bu oyunu hemen Google Play mağazasından indirebilir ve restoranınızı geliştirmeye başlayabilirsiniz.

COOKING FEVER

Cooking Fever, restoran oyunları arasında en fazla popülerliğe sahip olan oyun olarak kabul ediliyor. Diğer oyunlarda olduğu gibi Cooking Fever’da da yine müşterilerin yemek kombinasyonlarının en kısa sürede hazırlanması ve müşterilerin sırada bekleme sürelerinin minimuma düşürülmesi gerekiyor. Bu oyunun başında kullanıcıların oyunda nelere dikkat etmesi gerektiği ve oyunun kontrollerinin nasıl olduğuna dair kısa bir eğitim aşaması da bulunuyor.

PERFECT SLICES

Perfect Slices, yüksek potansiyele sahip olan restoran oyunlarının başında yer alıyor. Oyunun asıl amacı ise sebzeleri olabildiğince hızlı bir şekilde kesebilmektedir. Doğrama tahtası üzerinde bıçağın kırılabilecek diğer nesnelerden de uzak tutulması gerekiyor. Her seviyenin sonunda kullanılan bıçağın geliştirilmesi sağlanabileceği gibi yeni eşyalar ve yeni sebzelerde satın alınabiliyor. Özellikle uyku öncesi oynanabilecek bu oyun, yüksek stres seviyesinin de düşmesinde etkili olacaktır.

RESTAURANT STORY

Restaurant Story, mobil yemek pişirme kategorisinin öne çıkanları arasında yer alıyor. Aynı zamanda bu oyunun devamı olan Restaurant Story 2’de kullanıcılar tarafından fazlası ile tercih ediliyor. Her şeyi sıfırdan tasarlamanıza imkan sunan bu oyun, The Sims gibi düşünülebilir.

SLICES

Slices, yemek oyunlarından biraz farklı bir konsepte sahiptir. Oyun genel olarak bulmaca odaklıdır. Oyundaki asıl amaç ise daireleri doldurmak ve tabakları hızlı bir şekilde temizleyebilmektedir. Başarılı olunmadığı an ise sahip olunan alan dolar ve oyun kaybedilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir süredir Android kullanıcılarının keyfini
Sıradaki Haber Android’in ardından iPhone’a da geldi! Google’ın muhteşem yapay zeka özelliği kullanıma hazır