Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Feci tanker kazasına, 84 personel ve 23 araç ile müdahale

Gece saatlerinde Gölcük’te meydana gelen kazada benzin yüklü tanker devrilmişti. Patlama şüphesiyle evler tahliye edilmiş, trafiğe kapatılmıştı. O kaza için 84 personel ve 23 araç müdahelede bulundu.

Gece saatlerinde Gölcük'te meydana

Kocaeli Valiliğince yapılan açıklamada, “Gölcük ilçesi İskele Yolu mevkiinde sabah saatlerinde akaryakıt yüklü bir tankerin devrilmesi sonucu yakıt sızıntısı olduğu öğrenilmesi üzerine bölgeye teknik ekipler dahil emniyet, itfaiye, AFAD’dan yeterli sayıda personel sevk edilmiştir. Müdahale çalışmalarına başlanmasına müteakiben bahse konu araç sürücüsü hastaneye sevk edilmiş, bölgede trafik güvenliği dahil her türlü tedbir alınmıştır.

84 PERSONEL

Kazanın olduğu mevkide karayolu trafiği iki yönlü trafiğe kapatılmış, araç trafiği kontrollü olarak alternatif yollardan sağlanmıştır. Konunun uzmanlarından oluşan teknik ekiplerle birlikte itfaiye, AFAD, emniyet, Gölcük Belediyesinden olmak üzere toplam 84 personel, 23 araç ile müdahale çalışmaları devam etmektedir. Olumsuz bir durum yaşanmamakla birlikte, çalışmaların tamamlanmasını müteakip trafik akışı tekrar sağlanacaktır” denildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de 2017 yılından beri haber
Sıradaki Haber Güneş Yıldıztan 7 yıldır kayıptı… Cinayete kurban gittiği ortaya çıktı!