Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

50 lira 50 lira teklif arttırdılar! İşte Derince Belediyesi’nin promosyon ihalesi

Derince Belediyesi’nde yüzlerce işçinin merakla beklediği promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İhalenin son bölümünde iki banka tekliflerini 50’şer lira arttırarak verdi.

Derince Belediyesi’nde yüzlerce işçinin

Derince Belediyesinde çalışan yaklaşık 550 işçiyi doğrudan ilgilendiren promosyon ihalesi bugün gerçekleştirildi. Promosyon ihalesinin ilk turunda 7 banka teklif verdi ancak ilk tur sonunda 5 banka ihaleden çekildi. Promosyon ihalesi Türkiye İş Bankası ile Yapı Kredi Bankası arasında geçti.

KIYASIYA YARIŞ

Promosyon ihalesinin son bölümünde Yapı Kredi Bankası 32.400 TL teklif verdi, Türkiye İş Bankası ile 33.000 TL teklif verdi. Fakat ihale burada bitmedi. Verilen aranın ardından her iki banka arasında kıyasıya bir yarış başladı.

TEKLİFLER 50’ŞER LİRA YÜKSELTİLDİ

İki banka peş peşe teklifler vermeye başladı. 33.500 TL’lik baremin ardından İş Bankası ve Yapı Kredi bankası, birbirlerinin tekliflerinin üzerine 50’şer 100’er lira çıkarak tekliflerini yineledi. Ve en nihayetinde Yapı Kredi Bankası 35.500 TL’lik teklifine karşı Türkiye İş Bankası 35.550 TL teklif vererek, son teklifin yine 50 TL üzerine çıktı.

SON KARAR VERİLECEK

Böylece ihalede en yüksek teklifi 35.550 TL ile Türkiye İş Bankası vermiş oldu ve ihale tamamlandı. Şimdi ise Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ile Hizmet İş Sendikası, promosyon ihalesiyle ilgili son değerlendirmeleri yaparak işçinin beklentisi doğrultusunda bir karar verecek.